• Een van de grootste modewinkels van NL
  • Voor 17.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
Klantenservice Klantenservice
Deze zondag geopend 12.00 - 17.00

Blog


Stap binnen in de betoverende wereld van stijl en elegantie met onze nieuwste blog! Ontdek de meest spraakmakende modeadviezen en laat je inspireren door de laatste fashiontrends. Van tijdloze klassiekers tot gedurfde statements, wij delen alle geheimen om jouw persoonlijke stijl te laten stralen.

Kleurtype bepalen


Ben je benieuwd welk kleurtype jij bent? Ontdek de kleur die bij je past in deze blog waarin we jou de kracht van kleur laten zien.

BLOG: KLEURTYPE BEPALEN >

Fitguide jeans Dames

We laten je graag alle verschillende soorten dames jeans zien en geven je advies over welk type het best bij jou past. Onze fitguide maakt jou wegwijs in de wereld van denim. 

BLOG: FITGUIDE JEANS DAMES >

Wastips kleding

We geven je graag wastips om je nieuwe kleding zo mooi mogelijk te houden. Onze blog geeft je de handvatten om het juiste wasprogramma te kiezen. Welke wasprogramma of wasmiddel is het beste?

Blog: wastips >

Welke rok past bij mijn figuur?

De rok is het perfecte kledingstuk om je outfit een vrouwelijke touch te geven. Ontdek in deze blog wat de do's en don'ts zijn per roklengte en welk figuurt bij welke rok past. 

BLOG: WELKE ROK PAST BIJ MIJN FIGUUR? >

Dresscodes

Cocktail, black tie, white tie en tenue de Ville: allemaal dresscodes voor bruiloften. Met een dresscode zorg je ervoor dat jouw gasten er perfect uitzien, ook op de trouwfoto's! Maar hoe weet je wat je moet dragen? 

Blog: dresscodes >

Figuuradvies zandloper

In deze blog vertellen we jou de do's en don'ts voor een zandloperfiguur. Welke items kun jij het beste dragen? En welke kleding past wat minder goed bij jou? Je leert er alles over!

Blog: figuuradvies zandloper >

Figuuradvies appel

In deze blog vertellen we jou de do's en don'ts voor een appelfiguur. welke items kun jij het beste dragen? En welke kleding past wat minder goed bij jou?

BLOG: FIGUURADVIES APPEL >

Figuuradvies rechthoek

In deze blog vertellen we jou de do's en don'ts voor een rechthoekig figuur. welke items kun jij het beste dragen? En welke kleding past wat minder goed bij jou?

BLOG: FIGUURADVIES RECHTHOEK >

Figuuradvies peer

In deze blog vertellen we jou de do's en don'ts voor een peerfiguur. Welke items kun jij het beste dragen? En welke kleding past wat minder goed bij jou?

Blog: figuuradvies peer >

Figuuradvies diamant

In deze blog vertellen we jou de do's en don'ts voor een diamantfiguur. Welke items kun jij het beste dragen? En welke kleding past wat minder goed bij jou?

Blog: figuuradvies diamant >