Nu 20 euro cadeau (vanaf €100,-) met code CADEAUTJE | De winkel is weer geopend. Van harte welkom! | Update Coronavirus

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Vanguard Jeans en meer mannenkleding | DE HEEREN VAN RINSMA

Vanguard stoer en hip
Op een klassieke motor langs verschillende grote steden in de Verenigde Staten. Van Guard heeft een karakteristieke uitstraling en is geïnspireerd door de motorsport. ‘Life is an epic journey’.

Bent u een zelfverzekerde en stoere man die graag de wereld ontdekt? Kijk dan eens rond in onze webshop en ontdek de ruime voorraad Vanguard. Pure kleding met een rauw tintje, iets voor echte mannen.


Stoere collectie geïnspireerd op ontdekkingsreis
De Heeren van Rinsma heeft een ruime collectie Vanguard die zich laat kenmerken door een stoere look met kleine details, motorjacks en badges. Vanguard heeft niet alleen de bekende stoere look maar ook een collectie met een nette en klassieke look waaronder overhemden, jassen en truien. Shop nu online en laat uw Vanguard veilig bezorgen.

Thuiswinkelen
Online bestellen bij De Heeren van Rinsma is veilig en eenvoudig. Thuiswinkelen is nog nooit zo makkelijk geweest. De Heeren van Rinsma helpen u aan een outfit voor elke gelegenheid. Niet goed, goed terug. Vanguard is er voor de stoere en zelfverzekerde man! Nieuw binnengekomen artikelen verschijnen óók online in onze webshop. Gratis verzending bij bestellingen boven 65 euro. Gratis retour.

 

Bekijk van dit merk:
Vanguard Broeken
Vanguard Jeans
Vanguard Truien

 

Vanguard jeans