Outfits voor hét feest bij DE HEEREN VAN RINSMA


Bij de pakkenspecialist van Friesland en omstreken ben je aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring en passie voor ons vak geven we jou de zekerheid om te stralen op ieder feest. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent! We ontvangen je graag met open armen in de winkel. Wil je jouw droompak uitzoeken? Maak dan eenvoudig & snel een afspraak!Ik ben bruidegom


Als bruidspaar ben je hét stralende middelpunt van deze bijzondere dag. En daar helpen we je graag bij. Met perfectie tot in de puntjes een pak naar jouw hart.

PLAN JE AFSPRAAK >


Vader van de bruid


Ook voor de vader van de bruid of bruidegom ben je bij DE HEEREN VAN RINSMA aan het juiste adres. Met een groot assortiment is de kans van slagen bijzonder groot. 

PLAN JE AFSPRAAK >


Bruiloft met dresscode?

De bruiloft van die goeie vriend, je broer of één van je kinderen. Eén ding is zeker. Het wordt een dag om nooit te vergeten. Maar wat doe je aan? Voor alle dresscodes hebben we een oplossing!


Trouwtrends 2024


Welke soorten trouwpakken zijn er? En welke schoenen, dassen en manchetknopen zijn te combineren met een trouwpak? Ontdek de mooiste trouwpakken en de nieuwste trends!

TRENDS IN TROUWEN 2024 >


Tot in de puntjes perfect


Van teen tot oor. En alles wat daartussen zit. Bij ons kun je ook terecht voor een fris geschoren baard of een stijlvol geknipt kapsel. Shop in shop van Herenkapper De Vos.

LEES MEER >


Trouwpak vakkundig op maat


Je hebt hét pak gevonden dat heerlijk zit en prachtig eruitziet. Moet jouw trouwkostuum iets vermaakt worden? Geen probleem! Wij maken je pak perfect tot in de puntjes.

VERMAAKSERVICE >


Veelgestelde vragen


Heb je vragen over trouwpakken? Wij helpen je graag persoonlijk met deskundig advies in onze winkel. Bekijk de veelgestelde vragen over trouwpakken of laat je in de winkel adviseren.

VRAAG & ANTWOORD >


Merken trouwpakken


Jouw trouwpak vind je in ons uitgebreide aanbod met luxe merken trouwpakken, zoals Immediate, Dutch Dandies en Wilvorst.

BEKIJK DE MERKEN >


Ook voor de moeder, oma of zus van de bruid


Als oma, moeder of zus van de bruid ben je bij ZIJ VAN RINSMA aan het juiste adres. Ook voor jullie zoeken we kleding uit die perfect matcht met de trouwoutfits. Onze Fashion Professionals kijken samen met jou naar de perfecte outfit. Vergeet daarbij de schoenen en accessoires niet! Zo ben je van top tot teen gestyled.

SHOP DAMES GELEGENDHEIDSKLEDING >


Kleding voor elke gelegenheid


Gelegenheidskleding is speciale kleding voor een bijzondere gebeurtenis, bijvoorbeeld een bruiloft, gala of diploma-uitreiking. Soms hoort daar een dresscode bij. Gelegenheidskleding gaat van lange, chique avondjurken tot korte feestelijke cocktailjurkjes. Wil je hier alles over weten?

MEER INFO OVER GELEGENHEIDSKLEDING >


Tot snel, bij RINSMA MODEPLEIN.

trouwen test

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.