Trouwen in 2024: Trends en inspiratie


Ga jij trouwen in 2024? Gefeliciteerd! Ontdek hier de trends in trouwen voor 2024. Je vindt jouw trouwpak gegarandeerd bij DE HEEREN VAN RINSMA. Kijk op onze site of kom langs in onze winkel in Gorredijk voor professionele hulp en advies.

Combineren met kleuren, motieven & accesoires


Kies het trouwpak waarin jij je geweldig voelt. In 2024 is het dragen mooie traditionele trouwpakken helemaal in. Bovenstaande afbeelding laat zien hoe fris deze look is! De gekleurde pakken zijn terug, en erg goed te combineren met een lichte blouse en stropdas. Gebruik een lichte achtergrond voor je trouwfoto's om de kleur goed naar voren te brengen. Draag onder je pak een stijlvol gilet van bijvoorbeeld Roy Robson.

Casual chic


De meest opvallende trouwtrend van 2024 is zonder twijfel casual chic. Steeds meer koppels kiezen ervoor on hun bruiloft in een informele sfeer te vieren, zonder in te boeten op stijl en elegantie. In plaats van de traditionele smoking zien we steeds vaker bruidegoms in comfortabele, casual kleding. Draag op een wat frissere dag een coltrui onder je pak en kies op een warme dag voor bijvoorbeeld een chino met loafers en een blouse met korte mouwen.


Mix & Match 

Trouwpakken zijn altijd driedelig, wat kansen biedt om je overhemd, gilet en colbert te combineren met verschillende dessins. Kies bijvoorbeeld voor een pastelblauw pak gecombineerd met ruiten, vintage en/of bruintinten. Je kunt zelfs kiezen voor een motief in je stropdas. Laat je door ons adviseren welke combinaties het beste bij jou passen. Bij ons vind je van dergelijke pakken van merken als Roy Robson.
Luxe materialen, linnen en wol


Jouw trouwdag is dé dag waarop je mag uitpakken. Kies voor een pak dat je oogverblindend staat en waarin jij je heerlijk voelt. Een trouwpak mag nét even wat luxer en unieker zijn dan een ander pak. De trouwpakken van Wilvorst en Dutch Dandies zijn deels van wol. Ook zijn er trouwpakken van wol en linnen en trouwpakken van wol en mohair. Laat jouw trouwpak op maat maken bij ons. Onze coupeuses zorgen er snel en vakkundig voor dat jouw wollen trouwpak perfect past.

Setting


Jouw trouwdag is dé dag waarop je mag uitpakken. Kies voor een pak dat je oogverblindend staat en waarin jij je heerlijk voelt. Een trouwpak mag nét even wat luxer en unieker zijn dan een ander pak. De trouwpakken van Wilvorst en Dutch Dandies zijn deels van wol. Ook zijn er trouwpakken van wol en linnen en trouwpakken van wol en mohair. Laat jouw trouwpak op maat maken bij ons. Onze coupeuses zorgen er snel en vakkundig voor dat jouw wollen trouwpak perfect past.


Vragen over trouwpakken


Ben jij helemaal geïnspireerd of heb je vragen over trouwpakken? Kom dan snel langs bij ons in de winkel of maak hieronder een afspraak! Dan kunnen wij rustig jouw wensen doornemen. Neem gerust je vrienden en familie met je mee!Maak een afspraak!

trouwen test

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.