• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland
Goed gastheerschap heeren van rinsmaV2

Goed gastheerschap maakt shoppen leuker én makkelijker

Iedereen wil wel een complimentje over z'n kleding. Want wie er goed uitziet, zit lekker in zijn vel. Naast heerlijk ongedwongen shoppen in de winkel hebben wij 4 speciale shopmomenten voor jou. De fashion professionals zijn getraind op goed gastheerschap. Dit voordeel merk je al bij binnenkomst, zij adviseren je graag de beste outfit van onze modemerken. Ook met trouwpakken en maatpakken weten wij raad! Wat overblijft is plezierig shoppen. En straks de complimenten.

Benieuwd naar de mannen achter DE HEEREN VAN RINSMA? Zij stellen zich graag voor >

Goed gastheerschap heren

DE HEEREN VAN RINSMA staat voor je klaar; met raad en daad en een trotse glimlach. Exclusief voor jou! Dit is inclusief de volgende extra’s om winkelen gezellig én gemakkelijker te maken:

USP-los-02

Keuze uit meer dan 80 mooie modemerken

We hebben een ruim aanbod van meer dan 80 voor jou samengestelde mix van modemerken. Voor het gemak is er in de winkel een lift aanwezig. Het is een ‘one-stop-shopping’ mannenmodewereld met de gezelligheid van een goed café.

USP-los-01

Geniet van een gratis kop koffie of drankje

Aan de bar kun je onder het genot van een lekkere kop verse bonenkoffie of borrel een praatje maken met de barmannen. Ook liggen er kranten voor de liefhebber om het laatste nieuws door te spitten.

USP-los-03

Gratis en makkelijk voor de deur parkeren

Rondom de winkel is er voldoende parkeerruimte. Parkeren is gratis, het gebruik van een parkeerschijf is verplicht. Heb je deze niet, dan lenen wij die graag uit.

USP-los-04

Deskundig advies van onze fashion professionals

De fashion professionals bij DE HEEREN VAN RINSMA zijn opgeleid aan de Rinsma Academy. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en voorzien jou van het beste kleedadvies.

USP-los-06

Ruim aanbod trouw- en gelegenheidskleding

Ontdek bij DE HEEREN VAN RINSMA een uitgebreide collectie kostuums en maatpakken inclusief accessoires zoals dassen, pochetten en schoenen. Alle topmerken zijn aanwezig om het onvergetelijk te maken.

USP-los-10

Kies uit vier speciale shopmogelijkheden

Liever shoppen op afspraak? Boek een personal shopper, dé uitkomst voor shoppen met gemak. Ook kun je kiezen voor snelshoppen, online of manbox shoppen om tijd te besparen. Lees meer info over de shopmogelijkheden > 

USP-los-07

Eigen vakkundige coupeuses en vermaakatelier

De coupeuses vermaken de kleding. De normaal voorkomende coupeuse werkzaamheden zijn gratis (m.u.v. sale en aanbiedingsartikelen). Speciale bewerkingen boven de 25 euro worden in rekening gebracht, hiervan in overleg met de coupeuse.

USP-los-15

Maak je outfit compleet met Steenwijk Schoenen

Bij DE HEEREN VAN RINSMA vind je een uitgebreide collectie aan schoenen. Steenwijk Schoenen heeft een shop-in-shop en beschikt over een collectie die perfect aansluit bij de uiteenlopende modecollecties in de winkel.

USP-los-11

Gemakkelijk 24/7 online shoppen (gratis bezorgd)

Kom ook shoppen op de webshop. Lekker vanuit je luie stoel de nieuwste collecties bekijken en een nieuwe outfit samenstellen. Bestel je vóór 21.00 uur, dan wordt het de volgende dag gratis thuisbezorgd.

USP-los-12

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent

We bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Bij de klanten-service kunt je terecht voor retourneren van items, coupeuse werkzaamheden, klachten, reserveringen en info. Bel de klantenservice: (0513 468 050) of stel je vraag per mail.

usp-barbier

Ieder weekend Huisbarbier De Vos aanwezig

Huisbarbier De Vos heeft een eigen pop-up shop. Ze zijn iedere vrijdag, zaterdag en koopzondagen aanwezig zijn om je te voorzien van een fris kapsel of goed geschoren baard.

USP-los-13

Gemakkelijk en gratis WiFi verbinding in de winkel

Tijdens het winkelen kun je bij DE HEEREN VAN RINSMA gebruik maken van een gratis WiFi verbinding.