Nu 20 euro cadeau (vanaf €100,-) met code CADEAUTJE | De winkel is weer geopend. Van harte welkom! | Update Coronavirus

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

State of Art online te bestellen, betaal achteraf | DE HEEREN VAN RINSMA

State of Art casual herenkleding
State of Art is een van oorsprong Nederlands merk dat is ontstaan in 1936. De heer Albert Westerman sr. opende in die periode namelijk samen met zijn zus een breiatelier in Lichtenvoorde. Het merk werd pas officieel opgericht in 1987 door zijn zoon Albert Westerman.

Klassieke sportauto’s en de autosport vormen het fundament voor dit merk. State of Art is nog steeds nauw verbonden met autoraces en motortechniek waarbij het merk een enorme passie heeft voor snelheid en sportiviteit.


State of Art is voor de stoere en chique man
State of Art haalt zijn inspiratie voor mode uit de autowereld waar klassieke auto’s tegen elkaar racen. Jaarlijks ontwikkelt State of Art diverse collecties voor heren met een actieve en sportieve levensstijl.

Uitgebreid aanbod
Met State of Art heeft De Heeren van Rinsma een stoer en chique merk in haar Fashion Factory. De moderne man van vandaag heeft keuze uit een enorm groot assortiment bovenkleding van State of Art. Modern of klassiek? Eigentijds of sportief? State of Art heeft alles onder één dak. State of Art is een waar fashion icoon met een rijke historie. We zijn dan ook verheugd dat dit exclusieve merk verkrijgbaar is zowel online, als in de winkel van De Heeren van Rinsma.

Alle voordelen van De Heeren van Rinsma op een rijtje:

Niet goed, geld terug

  • Zeker en betrouwbaar
  • Meer dan 50 merken
  • 100% kwaliteitsgarantie

Bekijk ook van dit merk:
State of Art Broeken
State of Art Truien
State of Art Vesten

State of Art