• Een van de grootste modewinkels van NL
  • Voor 17.00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 50,- euro
Klantenservice Klantenservice

Personal shoppen


Hoe begin je met het samenstellen van een nieuwe garderobe? Heb je nieuwe inspiratie nodig? Of wil je verzekerd zijn van het beste advies? Boek een personal shopper! Eén van onze speciaal opgeleide personal shoppers geeft je persoonlijke begeleiding tijdens het winkelen. 

  • Het beste persoonlijke advies en 100% aandacht; 
  • Verrassende combinaties met een kledingstijl die bij je past; 
  • Ontspannen shoppen, want wij nemen het zoeken uit handen.


 “We gingen voor kleding voor het huwelijk van mijn zoon. We zijn door Debbie geholpen en dit was allemaal super goed. Ze vroeg aan ons waar we naar op zoek waren, wat we wel/niet leuk vonden en wat ongeveer ons budget was. Mijn dochter en ik zelf zijn geslaagd. We zijn echt super tevreden. Top!” - G. Mulder

Personal shopper service

Moeite met het maken van de juiste combinaties? Tijd te kort of verspilde tijd met oeverloze shopsessies zonder resultaat en veel miskopen? Dan is de 'personal shopper' service iets voor jou.

LEES MEER >

Let's party service

Binnenkort een feest of huwelijk? Reserveer de Let's party service! Een bijzondere gelegenheid verdient alle tijd en aandacht en natuurlijk de perfecte outfit!


LEES MEER >

Arrangementen Figuur, kleur en stijl

Creëer een garderobe voor elk moment. Je hebt niet MEER kleren nodig, maar items die echt bij jou passen. Deze complete analyse helpt je bij het benadrukken van je beste punten.

LEES MEER >

Kledingkast arrangement

Wie herkent het niet? Een kast vol kleding, maar niets om aan te trekken. Binnen één dag tovert de personal shopper de garderobe om in een kast vol overzichtelijke combinatiemogelijkheden.

LEES MEER >

Onze personal shoppers

Start met de basis: lingerie

Onze buren van Qulotte, liefhebbers van lingerie, helpen graag. Goede lingerie ondersteunt en corrigeert je figuur. Het is de ‘foundation’ van je outfit en laat je bovenkleding extra stralen.

Dit persoonlijke lingerieadvies krijg je cadeau bij elk Rinsma Personal Shopper Arrangement naar keuze. Laat je het ons weten?