Kleurenanalyse arrangement


"Wat staat die kleur je mooi zeg", dit compliment heb je vast weleens gehad?! Kleuren zijn in te delen in kleurtypes. En er is er een kleurtype die perfect bij jou past waardoor jouw huid en uitstraling beter tot zijn recht komt.


Je bent uniek

 Kleur heeft een emotionele aantrekkingskracht als het daadwerkelijk goed kleurt bij het pigment van de huid, de kleur van je ogen en je originele haarkleur. Ieder mens is uniek, waardoor je niet snel op het oog kan zeggen wat voor kleurtype dan daadwerkelijk bij jou past. Wat we wel kunnen onderscheiden is of je warme of koele kleuren het beste kunt dragen op basis van de schuingedrukte bovenstaande kenmerken.


Warme en koude kleuren

 Een kleur is warm als er een gele ondertoon in zit en een kleur is koel als er een blauwe ondertoon in zit. Een ondertoon is de basis van een kleur. Dit kun je ook testen met bijvoorbeeld sieraden van of zilver (koel) of goud (warm). Kijk goed wat het effect is op je huid.

Belangrijke effecten die de juiste kleuren teweeg kunnen brengen, zijn: verjongen en verfrissen. Wanneer je de juiste kleuren draagt, krijg je een heldere, frisse uitstraling. Daarnaast lijkt het alsof pigmentvlekjes verdwijnen en eventuele huidveroudering vervaagd wordt. Zeg nou eerlijk, wie wil dit nou niet? Iedereen wordt blij van kleding die je doet stralen en de beste versie van jezelf laat zijn. Welke kleuren jou mooi staan en welk kleurtype jij bent, wordt dus gemeten door de warmte en de helderheid van een kleur.Welk kleurtype ben ik?


Bij een kleuranalyse bij onze personal shopservice gaan we samen kijken welk kleurtype het best bij jou past. Op basis hiervan leren wij je hoe je hierin de beste keuzes kunt maken voor een item of de totale look waar jij je goed in voelt. Je krijgt inspiratie om voor andere kleuren te kiezen en je wordt creatiever in het combineren van kleuren.
We maken gebruik van onder andere stijlkaarten en aan de hand van vragen die we samen onderzoeken bepalen welke kleurgroepen het best bij jouw uiterlijk én persoonlijkheid past. 
 Doordeweeks is er alle ruimte om een afspraak hiervoor in te plannen. Een personal shop afspraak boek je eenvoudig telefonisch of via onderstaand formulier. We hebben verschillende arrangementen beschikbaar:

Arrangement Kleurenanalyse
30 minuten 
€50,-
Arrangement Kleur & Stijl45 minuten€75,-
Arrangement Figuur / Kleur & Stijl75 minuten€125,-

De prijs is inclusief lunch, de aangegeven tijd is exclusief lunch.

Maak een afspraak:

analyse

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Example: Simple contact form

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.