• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland
4-luik-gelegenheidskleding-Proef

Gelegenheidskleding

Ontdek op de Loft (tweede etage) bij ZIJ VAN RINSMA de grootste collectie gelegenheidskleding van Nederland. Wij geven je zekerheid om te stralen op ieder feest! Kijk je ogen uit, er is veel keus in mooie avondjurken, stijlvolle outfits en opvallende, bijpassende accessoires. Het is de ultieme uitdaging van onze Fashion Professionals om voor jou en met jou het beste uit de collectie te halen. Alleen de beste service is goed genoeg. Reserveer voor het beste advies het gala-arrangement. 

Of je nu op zoek bent naar kleding voor een bruiloft, diploma uitreiking, een gala of andere speciale gelegenheden, in Gorredijk zijn alle topmerken aanwezig om deze dagen onvergetelijk te maken! Bekijk online de merken of bezoek de speciale 'Loft' in de winkel. Je hoeft niet ergens anders op zoek naar schoenen. Op het Rinsma Modeplein kun je ook terecht voor schoenen zodat je van top tot teen gekleed bent!

Shop gelegenheidskleding > 

2-luik-info-pagina-gelegenheidskleding

Ook voor de heren
Op zoek naar trouwkleding voor de grote dag, gast op een bruiloft of een andere bijzondere gelegenheid? Bekijk de beste merken voor een te gekke dag online of bezoek de winkel van DE HEEREN VAN RINSMA.

Qulotte Lingerie & Badmode
Op het RINSMA MODEPLEIN vind je nu ook deze lingeriezaak. Die prachtige, stijlvolle outfit wordt nóg mooier met de juiste lingerie eronder. Naast lingerie & badmode kun je ook terecht voor shapewear, onder-, been,- en nachtmode.