• Een van de grootste modewinkels van NL
  • Voor 17.00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 50,- euro
Klantenservice Klantenservice


Betaalmethoden bij rinsmamodeplein.nl


Om je persoonlijke gegevens te beschermen, hanteren wij de hoogste veiligheidsstandaarden. Daarom zijn dit de mogelijke betaalmethodes:

Als je kiest voor "Betalen met iDEAL", dan betaal je via jouw eigen internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Je kunt direct gebruik maken van iDEAL en je hoeft je daar niet voor aan te melden. Daarnaast doorloop je dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent, met dezelfde beveiligingseisen van jouw bank. Met iDEAL wordt het bedrag direct van de bankrekening afgeschreven. Je ontvangt een e-mail met de bevestiging van de bestelling.
De bestelling kan betaald worden met de Nederlandse creditcards van VISA en MasterCard. Betalen met creditcard kan op een eenvoudige en veilige manier. Het bedrag wordt op een vaste datum van je bankrekening afgeschreven. Je ontvangt een e-mail met de bevestiging van de bestelling.
Betaal achteraf met Billink. Betalen met Billink is heel gemakkelijk. Je bestelt wat je nodig hebt en selecteert tijdens het betaalproces dat je wilt betalen met Billink. Een paar dagen na levering ontvang je per e-mail de factuur van jouw bestelling. Je hebt standaard 14 dagen de tijd om te betalen. Het actuele bedrag kun je altijd terugvinden in de Billink app. Indien je voor de eerste keer met Billink betaalt, kun je maximaal voor € 250,- bestellen.
In de winkel kun je, je aankoop betalen via Apple Pay. Apple Pay is een manier van betalen die je kunt gebruiken op Apple devices. Het is eenvoudiger dan betalen met je bankpas, en nog veiliger ook.
In de winkel kun je betalen met een VVV bon of fashioncheque.
Alle prijzen van de artikelen die op de webshop worden getoond zijn inclusief BTW.