• Een van de grootste modewinkels van NL
  • Voor 17.00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 50,- euro
Klantenservice Klantenservice

De Bezorging van jouw order 


Voor het bezorgen van je bestelling zijn er twee mogelijkheden:


1. Levering door DHL

De bestellingen worden door DHL bij je thuisbezorgd of afgeleverd op een DHL ServicePoint. Je kunt zelf het bezorgmoment kiezen. Ben je onverhoopt niet thuis? Dan laat DHL een notitie achter met de vervolgstappen. Vaak komen zij een dag later terug. Ben je ook dan niet thuis, dan brengt DHL de bestelling naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt. In dat geval krijg je bericht van DHL. Jouw bestelling blijft maximaal 7 dagen op dit afhaalpunt liggen. 

 Wanneer je op werkdagen voor 17.00 uur een bestelling plaatst, verzenden we jouw vandaag nog. Als je kiest voor thuisbezorging met DHL, zal je bestelling (in de meeste gevallen) de volgende dag afgeleverd worden. Bestellingen die op vrijdag ná 17.00 uur worden geplaatst en bestellingen die op zaterdag en zondag worden geplaatst, worden dinsdag bezorgd! Zondag en maandag zijn namelijk geen bezorgdagen.


 2. Ophalen in de winkel

 De bestelling kan daarnaast gratis opgehaald worden bij de klantenservice in de winkel. Wij vragen jou de orderbevestiging en een identiteitsbewijs mee te nemen, zodat we de bestelling kunnen controleren. Zonder ordernummer en identiteitsbewijs kunnen we de bestelling helaas niet meegeven. De bestelling blijft 14 dagen beschikbaar. Wanneer de bestelling niet binnen 14 dagen wordt opgehaald, zal deze retour gaan en wordt het aankoopbedrag teruggestort.


Levertijd

Bestellingen die vóór 17.00 uur geplaatst zijn, worden vandaag verzonden. Wanneer je ervoor gekozen hebt de bestelling op te halen in de winkel, dan ligt deze de volgende werkdag klaar bij de klantenservice. Via de mail houden wij je op de hoogte van de status van de bestelling. 


Gratis verzending

Bij nieuwe collectie gratis verzending vanaf 50 euro. Heeft jouw bestelling een lagere orderwaarde? Dan vragen wij voor het verzenden van je bestelling een kleine tegemoetkoming in de werkelijke kosten. Je betaalt in dat geval een verzendbijdrage van €2,95.  Op SALE artikelen vragen wij altijd €2,95 verzendbijdrage.

Voor Duitsland & België vragen wij, ongeacht de orderwaarde, een verzendbijdrage van €4,95. 


Annulering artikelen 

Wij behandelen ons online assortiment en voorraad met de grootst mogelijke zorg. Helaas kan het voorkomen dat tijdens het verwerken van de bestelling een product niet meer op voorraad is, of niet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoet. In dat geval krijg je hierover meteen bericht en wordt het aankoopbedrag van het artikel binnen 5 werkdagen teruggestort. 


 Terug naar de klantenservice >