Nu 20 euro cadeau (vanaf €100,-) met code CADEAUTJE | De winkel is weer geopend. Van harte welkom! | Update Coronavirus

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Acties & events op het RINSMA MODEPLEIN

Een moment op het RINSMA MODEPLEIN verveelt nooit! Blijvend verrassen lukt alleen als we de verwachtingen overstijgen en altijd weer dat extra stapje durven te zetten. Bijvoorbeeld met inspirerende evenementen of leuke acties. bij ZIJ VAN RINSMA en DE HEEREN VAN RINSMA is altijd wat te beleven.

Van harte welkom!

De winkel is weer geopend!

De winkel is weer geopend!

Vanaf vrijdag 3 april is de winkel weer geopend
Ook nu willen we jouw shopervaring in de winkel zo aangenaam en veilig mogelijk maken en daarom hebben wij verschillende voorzorgsmaatregelen getroffen. Lees meer

Events verplaatst

Events verplaatst

Alle events t/m 1 juni worden verplaatst 
Vanwege het coronavirus zijn wij genoodzaakt alle events die gepland stonden, te verplaatsen naar een later moment. Zodra er meer duidelijkheid is, zullen wij hier meer info en nieuwe data plaatsen. 

Modeshow

Modeshow

Datum nog niet bekend 
Ideeën opdoen voor het nieuwe modeseizoen? Laat je inspireren tijdens een spectaculaire modeshow van de mooiste merken! Shop na afloop de nieuwste items en geniet van culinaire hoogstandjes.

Gelegenheden event

Gelegenheden event

Datum nog niet bekend
Binnenkort een feestje? Wij geven jou de zekerheid om te stralen op ieder feest. Modellen bieden je deze dag volop inspiratie. Ontvang make-up advies, proef heerlijke bruidstaarten en meer.