• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Acties & events op het RINSMA MODEPLEIN

Een moment op het RINSMA MODEPLEIN verveelt nooit! Blijvend verrassen lukt alleen als we de verwachtingen overstijgen en altijd weer dat extra stapje durven te zetten. Bijvoorbeeld met inspirerende evenementen of leuke acties. bij ZIJ VAN RINSMA en DE HEEREN VAN RINSMA is altijd wat te beleven.

Van harte welkom!

Alle, alle wintermode HALVE PRIJS

Alle, alle wintermode HALVE PRIJS

Vanaf maandag 7 januari
Bij ZIJ VAN RINSMA in de winkel en online: nu alle winter mode HALVE PRIJS. Maak je wintergarderobe compleet, want de koude dagen zijn in opkomst!  Shop SALE >

Stapelkorting tot 40%

Stapelkorting tot 40%

Vanaf maandag 7 januari
Bij DE HEEREN VAN RINSMA is er stapelkorting. Hoe meer stuks, hoe meer korting. Bij 3 stuks of meer zelfs 40% korting op allemaal. Online geldt 20% korting. Shop SALE >

SALE deal KEUKEN VAN RINSMA

SALE deal KEUKEN VAN RINSMA

De gehele SALE periode
Zuurdesem stokbrood met coburgerham, mozzarella, cranberry compote, balsamicostroop en pistache nootjes + een soep naar keuze voor €7,50. Yummy!

Koopzondag

Koopzondag

Zondag 10 maart | 12.00 - 17.00 uur
Ook deze dag kun je op het RINSMA MODEPLEIN gezellig winkelen. Start met een heerlijke lunch in DE KEUKEN VAN RINSMA om vervolgens te slagen voor de perfecte outfit!

Modeshow in de winkel

Modeshow in de winkel

Vrijdag 15 maart
Welke stijl kies jij je dit voorjaar? Doe ideeën op tijdens de modeshow. Geniet van al het moois met een hapje & een drankje! Binnenkort meer info.

Gekleed voor de gelegenheid

Gekleed voor de gelegenheid

Zaterdag 23 en koopzondag 24 maart
Dit weekend staat in het teken van de mooiste feesten. Met o.a. flitsen, hapjes en drankjes. Wij geven jou de zekerheid om te stralen op ieder feest! Binnenkort meer info.