• Voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis afhalen in de winkel
  • Altijd gratis retour

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Acties & events op het RINSMA MODEPLEIN

Een moment op het RINSMA MODEPLEIN verveelt nooit! Blijvend verrassen lukt alleen als we de verwachtingen overstijgen en altijd weer dat extra stapje durven te zetten. Bijvoorbeeld met inspirerende evenementen of leuke acties. bij ZIJ VAN RINSMA en DE HEEREN VAN RINSMA is altijd wat te beleven.

Van harte welkom!

Beauty workshops

Beauty workshops

Vrijdagavond 27 september
Volg een kleine workshop bij de kapper of visagist. Krijg een koel, warm analyse of een figuur analyse. Houd de site in de gaten, binnenkort kun jij je inschrijven voor de workshops.

Gardeur event

Gardeur event

Dinsdag 8 oktober
De Gardeur specialiste is aanwezig voor persoonlijk advies over de trends en pasvormen. Bij aankoop van een Gardeur broek ontvang je een shawl cadeau en kun je dobbelen voor een GRATIS broek. 

Surprise, surprise!

Surprise, surprise!

Zaterdag 28 en koopzondag 29 september
Dit weekend staat geheel in het teken van verrassingen. We willen natuurlijk niet té veel verklappen, maar er is aan iedereen gedacht. Waar je ook bent in de winkel, overal is wel iets te beleven.

Live muziek in de winkel

Live muziek in de winkel

Koopzondag 29 september
Geniet op deze koopzondag van gezellige live muziek in DE KEUKEN VAN RINSMA. Neem plaats en geniet onder het genot van een drankje van de muziek of ga al meezingend winkelen.

Jassenjacht

Jassenjacht

Zaterdag 5 oktober
Voor het nieuwe seizoen gaan we weer op jassenjacht. Zaterdag modeflitsen van de mooiste jassen en een hapje & een drankje. Uiteraard kun je vóór 5 oktober ook al op jassenjacht in de loft.