• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland

Acties & events op het RINSMA MODEPLEIN

Een moment op het RINSMA MODEPLEIN verveelt nooit! Blijvend verrassen lukt alleen als we de verwachtingen overstijgen en altijd weer dat extra stapje durven te zetten. Bijvoorbeeld met inspirerende evenementen of leuke acties. bij ZIJ VAN RINSMA en DE HEEREN VAN RINSMA is altijd wat te beleven.

Van harte welkom!

Happy Friday

Happy Friday

Vrijdagavond 23 maart tot 21.00 uur
Deze shopavond maken we het extra leuk voor jou met live muziek! Begin met een lekker hapje & een drankje en ga vervolgens los in onze nieuwe collectie. Happy Friday!

Kleur je Paasdag bij Rinsma

Kleur je Paasdag bij Rinsma

23 & 24 maart en 30, 31 maart & 2 april
Kom de twee weekenden voor Pasen in de Paassfeer! Met o.a. Paasbrunch in het GRAND FASHION CAFE, live muziek, vers kúkelbrood bij de koffie en andere activiteiten!

Vinyl DJ 3345 RPM

Vinyl DJ 3345 RPM

Zaterdag 24 maart
Winkelen voor mannen leuk, makkelijk & extra gezellig bij DE HEEREN VAN RINSMA met authentieke klanken van vinyl DJ 3345RPM om in de gezellige sfeer te komen.

Transfer dag

Transfer dag

Vrijdag 30 maart
Deze dag staat in het teken van het merk Transfer. Bij iedere Transfer aankoop ontvang je een leuke giveaway. Daarnaast maak je kans op een outfit naar keuze t.w.v. €100!

Bierproeverij Maallust

Bierproeverij Maallust

Zaterdag 31 maart
Maallust. Een uit de hand gelopen hobby van '25 zware jongens'. Ontdek het bier én het verhaal achter deze authentieke brouwerij bij DE HEEREN VAN RINSMA.

Tweede Paasdag geopend

Tweede Paasdag geopend

Maandag 2 april | 11.00 - 17.00 uur
We zijn deze dag speciaal geopend zodat je heerlijk kunt shoppen! Met live muziek, een Paasbrunch en andere activiteiten maken we er een gezellige dag van!