• Voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis afhalen in de winkel
  • Altijd gratis retour

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Acties & events op het RINSMA MODEPLEIN

Een moment op het RINSMA MODEPLEIN verveelt nooit! Blijvend verrassen lukt alleen als we de verwachtingen overstijgen en altijd weer dat extra stapje durven te zetten. Bijvoorbeeld met inspirerende evenementen of leuke acties. bij ZIJ VAN RINSMA en DE HEEREN VAN RINSMA is altijd wat te beleven.

Van harte welkom!

SALE deal KEUKEN VAN RINSMA

SALE deal KEUKEN VAN RINSMA

Tijdens SALE shoppen honger gekregen? De KEUKEN VAN RINSMA heeft iets lekkers voor je: een donkere meergranen punt met eigengemaakte kip kerrie perzik salade voor €6,50. Yummy!

Heren | Stapelkorting

Heren | Stapelkorting

Vanaf maandag 8 juli
Shop 1 artikel met 30% korting, 2 artikelen 40% korting en koop je 3 stuks of meer dan ontvang je 50% korting op allemaal. Geldt alleen in de winkel. Online shop je met 30% korting! Shop SALE online >

Dames | 50-70% korting

Dames | 50-70% korting

Vanaf maandag 15 juli
De voorjaarscollectie voor dames is afgeprijsd met kortingen van 50 tot 70%. Vul je koffer met de mooiste pareltjes uit de SALE en geniet van de zomervakantie!

Goed geknipt

Goed geknipt

Iedere vrijdag, zaterdag en koopzondagen
Maak je nieuwe outfit compleet. De huisbarbier van DE HEEREN VAN RINSMA is ieder weekend aanwezig om je te voorzien van een fris kapsel. Plan hier een afspraak >

Vrijdag Shopavond

Vrijdag Shopavond

Iedere vrijdagavond tot 21.00 uur
Lekker shoppen op de leukste avond van de week. Met een lekker hapje en een drankje in DE KEUKEN VAN RINSMA en daarna uitgebreid de tijd nemen in de winkel.

Shakes & cakes bij de Vitaminebar

Shakes & cakes bij de Vitaminebar

De Vitaminebar (op de #OnTrend afdeling) heeft naast smoothies, nu ook milkshakes en healthy bars op de menukaart staan. Yummy! Kom je gauw proeven?