• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Acties & events op het RINSMA MODEPLEIN

Een moment op het RINSMA MODEPLEIN verveelt nooit! Blijvend verrassen lukt alleen als we de verwachtingen overstijgen en altijd weer dat extra stapje durven te zetten. Bijvoorbeeld met inspirerende evenementen of leuke acties. bij ZIJ VAN RINSMA en DE HEEREN VAN RINSMA is altijd wat te beleven.

Van harte welkom!

Gekleed voor het feest event

Gekleed voor het feest event

Zaterdag 23 en koopzondag 24 maart
Dit weekend staat in het teken van bijzondere gelegenheden. Met o.a. een champagne workshop, modeflitsen, bubbels & bites. Wij geven jou de zekerheid om te stralen op ieder feest! Lees meer >

Koopzondag

Koopzondag

Zondag 24 maart | 12.00 - 17.00 uur
Deze dag is RINSMA MODEPLEIN ook geopend. Het hele weekend staat in het teken van bijzondere gelegenheden. Onze Fashion Professionals staan graag voor je klaar.

Win een huwelijksreis t.w.v. €1.000

Win een huwelijksreis t.w.v. €1.000

De actie loopt tot maandag 1 april
Slaag voor een trouwpak bij DE HEEREN VAN RINSMA en maak kans op een huwelijksreis t.w.v. €1000,-. Tip: vaders, broers en vrienden mogen ook meespelen. Lees hier meer >

Gratis knipbeurt bij je trouwpak

Gratis knipbeurt bij je trouwpak

B.a.v. jouw trouwpak ontvang je een gratis knipbeurt van onze huisbarbier! Deze kun je inplannen op ieder gewenst moment. Tot in de puntjes verzorgd voor de grote dag!

Koopzondag

Koopzondag

Zondag 14 april | 12.00 - 17.00 uur
Kom gezellig winkelen op zondag! Start met een heerlijke lunch in DE KEUKEN VAN RINSMA of een lekkere kop koffie om vervolgens te slagen voor de perfecte outfit!

Tweede Paasdag geopend

Tweede Paasdag geopend

Maandag 22 april | 11.00 - 17.00 uur
We zijn deze dag speciaal geopend zodat je heerlijk kunt shoppen! Met traktaties en gezellige activiteiten gaan we er een gezellige dag van maken. Van harte welkom!