• Voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis afhalen in de winkel
  • Altijd gratis retour

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Acties & events op het RINSMA MODEPLEIN

Een moment op het RINSMA MODEPLEIN verveelt nooit! Blijvend verrassen lukt alleen als we de verwachtingen overstijgen en altijd weer dat extra stapje durven te zetten. Bijvoorbeeld met inspirerende evenementen of leuke acties. bij ZIJ VAN RINSMA en DE HEEREN VAN RINSMA is altijd wat te beleven.

Van harte welkom!

30% korting op Marc Cain

30% korting op Marc Cain

De collectie van Marc Cain: fantasievol met unieke prints en mooi uitgewerkte items. Op geselecteerde items van Marc Cain 30% korting. Bekijk hier de collectie >
 

Outlet Sale (nieuwe locatie!)

Outlet Sale (nieuwe locatie!)

Dinsdag 28 mei t/m zaterdag 1 juni M.U.V. HEMELVAARTSDAG
Aan De Kromten 12 in Gorredijk kun je 4 dagen lang restanten mode en schoenen van vorig jaar voor dames & heren vinden met 70% korting. Bekijk hier meer info >

Hemelvaartsdag gesloten

Hemelvaartsdag gesloten

Donderdag 30 mei
Op deze dag zijn onze medewerkers een dagje vrij dus zijn we gesloten. Vrijdag 31 mei staan wij vanaf 9.30 tot 21.00 uur weer voor je klaar met leuke acties. Stay tuned!

Pinksteren gesloten

Pinksteren gesloten

Zondag 9 en maandag 10 juni
Met Pinksteren zijn onze medewerkers vrij en is het RINSMA MODEPLEIN deze dagen gesloten. Dinsdag 11 juni staan wij weer voor je klaar van 9.30 - 18.00 uur.

Shakes & cakes bij de Vitaminebar

Shakes & cakes bij de Vitaminebar

De Vitaminebar (op de #OnTrend afdeling) heeft naast smoothies, nu ook milkshakes en healthy bars op de menukaart staan. Yummy! Kom je gauw proeven?

Vrijdag Shopavond

Vrijdag Shopavond

Iedere vrijdagavond tot 21.00 uur
Lekker shoppen op de leukste avond van de week. Met een lekker hapje en een drankje in DE KEUKEN VAN RINSMA en daarna uitgebreid de tijd nemen in de winkel.