Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

G-star jeans: stijlvolle broeken 24/7 online verkrijgbaar | DE HEEREN VAN RINSMA

G-star jeans voor heren
G-star staat bekend vanwege zijn ruige en industriële look. Wij zien dit terug in de jeans van G-star. Met name de in het oog springende details maken jeans van G-star één van de meest geliefde broeken. Zo is Pharrel Williams één van de grootste fans en draag het liefste elke dag zo’n stoere g-star jeans. G-star broeken zijn duurzaam en een echte investering voor uw toekomst. Ontdek onze G-star jeans:

G-star nieuwe collectie
G-star is in 1989 opgericht in de stad Amsterdam. Net als een aantal andere Nederlandse herenlabels zoals: Scotch and Soda, Amsterdenim en Amsterdams blauw. Wat allemaal is begonnen met het ontwerpen van jeans is inmiddels uitgegroeid tot een prestigieus en hip modebedrijf. Denim is altijd de basis gebleven voor dit merk. G-star heeft diverse stoere jeans lijnen waaronder de G-star RAW.

Wanneer u een jeans van dit merk koopt mag u ervanuit gaan dat u een broek heeft gekocht die u nog jaren kunt dragen. G-star speelt altijd in op de nieuwste mode en heeft de hoogste kwaliteit spijkerbroeken.

Een G-star jeans kunt u perfect combineren met een G-star trui of G-star overhemd.

Andere interessante jeansmerken:

G-star jeans