Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

G-star: koop je favoriete item. Totale collectie. | DE HEEREN VAN RINSMA

G-star kleding
G-star is in 1989 opgericht in de stad Amsterdam onder de naam Gap-Star. Pas een aantal jaren later is de naam gewijzigd in G-Star. Het Nederlandse modelabel G-star ontwerpt comfortabele kleding voor de modebewuste man. Daarnaast legt dit merk vaak de nadruk op in het oog springende details en het gebruik van de juiste stoffen.

Pharrel Williams is één van de grootste fans van G-star en draagt zo niet dagelijks kleding van dit merk. De stoere en moderne man shopt G-star. G-star kleding kan eenvoudig in lagen worden gedragen.


G-star nieuwe collectie
De filosofie van G-star is: ‘just the product’. Dit betekent dat het product centraal staat bij G-star. Dit heeft er toe geleidt dat veel innovatieve toepassingen zijn doorgevoerd in de herenkleding. G-Star heeft zijn oorsprong in denim. Ruwe denim werd verwerkt tot modieuze jeans. Tegenwoordig zijn er ook andere lijnen en stijlen toegevoegd. Ruwe kanten, industriële look, streetwear allemaal kernwaarden van G-Star.

G-star situaties
G-star kan bij diverse gelegenheden worden gedragen en hoort in elke herengarderobe thuis. Vindt uw g-star jeans, g-star trui of g-star overhemd in een handomdraai in onze webshop.

Bestel snel en gemakkelijk uw g-star item in onze webshop. Vandaag besteld vóór 20:00 uur, is de volgende werkdag al in huis.

Wat allemaal is begonnen met het ontwerpen van jeans is inmiddels uitgegroeid tot een prestigieus en hip concern dat al lange tijd aan de top staat van de modewereld. G-star is een internationaal modelabel dat in meer dan 62 en vanuit ruim 5.200 verkooppunten wordt verkocht. De productie van G-star vindt plaats in India.

Bekijk van dit merk:

G-Star Broeken
G-Star Jeans 
G-Star Truien 
G-Star Vesten

Meer stoere merken:

gstar