• Voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis afhalen in de winkel
  • Altijd gratis retour

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

G-star shirts online bestellen | ZIJ VAN RINSMA

De shirts en tops van G-star zijn weer stoer en erg gevarieerd. Artikelen worden het hele jaar door geleverd bestaande uit verschillende trends en kleuren. Bij Rinsma Modeplein vindt u dus het hele jaar door de nieuwste artikelen van G-star. Van stoere denimjasjes tot gekleurde T-shirts en van jumpsuits tot broeken met het bekende 3D-effect.

Al sinds 2005 heeft Rinsma Modeplein verschillende collecties van G-star in de winkel hangen. Door de stoere uitstraling trekt het merk een breed publiek aan. Niet alleen jonge meiden, maar ook stoere vrouwen voelen zich prettig in het dragen van de kleding van G-star. Met een aantal unieke kledingstukken onderscheidt G-star zich met andere merken. Bij Rinsma Modeplein hebben wij voor iedere vrouw wat wils.

New arrivals
Als één van de eerste kan Rinsma Modeplein de nieuwste arrivals verkopen. Dit geldt voor zowel de autumn / winter campaign als voor de fall / summer campaign. De collectie bevatten vaak G-star blazers, G-star blouses, G-star broeken, G-star jeans, G-star truien en G-star vesten.

G-star shirts