Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

> Replay jeans & broeken: Echt vakmanschap! Grote voorraad | DE HEEREN VAN RINSMA

Replay jeans
Het in 1981 opgerichte Italiaanse jeansmerk Replay verkoopt wereldwijd miljoenen broeken. Replay is uitgegroeid tot een echte topper onder de jeansmerken. Oprichter Claudio Buziol bedacht de merknaam Replay tijdens het WK van 1978 in Argentinië. Tijdens een wedstrijd verscheen constant het woord re-play op het scherm. Replay verbaast elke seizoen weer met haar gevarieerde collectie originele jeans. Ieder seizoen is de collectie van Replay geïnspireerd op een ander thema. De jeanslijn van Replay mag worden omschreven als stijlvol, klassiek en hip.


Replay collectie exclusief verkrijgbaar
De Heeren van Rinsma selecteert ieder seizoen de beste en mooiste Replay jeans. Replay staat bekend om haar fijn afgewerkte details en het gebruik van zachte stoffen in haar jeans. De broeken van Replay worden grotendeels geproduceerd in Europa waarbij de meest innovatieve manieren van productie worden toegepast. Zo gebruikt Replay vernieuwende wassingen.

De Heeren van Rinsma
De Heeren van Rinsma heeft een stoere collectie Replay jeans samengesteld. Onze collectie Replay jeans bestaat uit vintage en gebruikt/gewassen in diverse blauwtonen tot donkere heldere jeans. Een Replay jeans herkent u van een afstand vanwege de fijne details, uitgewerkte knopen en bijvoegingen van metaal en stof.

Koop uw Replay jeans bij De Heeren van Rinsma:

  • In de winkel, onderweg of vanuit huis
  • Iedere werkdag geopend, 24/7 online
  • Ruilen en retourneren binnen 14 dagen


Via onze webshop zijn herenjeans van Replay zo te bestellen. Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, is morgen al in huis! De Heeren van Rinsma staat voor: kwaliteit, service, persoonlijk en altijd de nieuwste collecties.

Zit uw jeans er niet tussen? Bekijk dan Cast Iron, Chasin, Amsterdams Blauw, Amsterdenim of G-star.


Bekijk van dit merk:
Replay Broeken
Replay Jeans

Replay