Nu 15 euro cadeau (vanaf €75,-) met code CADEAUTJE | De winkel is weer geopend. Van harte welkom! | Update Coronavirus

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Olymp overhemden voor succesvolle mannen! | DE HEEREN VAN RINSMA

Of het nu gaat om een business of casual uitstraling. Een Olymp overhemd is standaard voor herenoverhemden. Dit merk heeft de lat hoog gelegd voor vergelijkbare overhemd merken. Bijzonder afgewerkte details en meer dan perfecte pasvorm zorgen ervoor dat Olymp het overhemden merk is van dit moment! De Olymp overhemden zijn fameus vanwege het feit dat de overhemden strijkvrij en kreukvrij zijn. Extra fijne kwaliteiten en gemakkelijk in onderhoud: dat is een overhemd van Olymp.

Bekijk ons assortiment herenoverhemden van Olymp.

Olymp overhemden: de nieuwe standaard!
Olymp overhemden zijn razend populair. En dat is niet zo gek. Wie wil er nou niet goed uitzien? Een overhemd van Olymp heeft een getailleerde body-fit-pasvorm en is afgewerkt met fijne details. Daarnaast valt de Olymp overhemd ook nog eens in een aantrekkelijk prijssegment. Kortom, niets staat u in de weg om er succesvol en modieus uit te zien.

Fashion Factory
Bent u op zoek naar een fysiek Olymp overhemden verkooppunt? Kom langs bij onze Fashion Factory aan de lijnbaan 7 in Gorredijk. De Heeren van Rinsma heeft de perfecte collectie herenoverhemden voor iedere gelegenheid én voor elke man. Maak kennis met ons.

Andere populaire overhemden:

Olymp overhemden