Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Profuomo overhemden. Ga modern gekleed! | DE HEEREN VAN RINSMA

Profuomo is een Italiaanse familiebedrijf dat overhemden ontwerpt sinds 1934. Dit seizoen heeft Profuomo weer een stijlvolle collectie overhemden samengesteld die geschikt zijn om zowel casual als formeel te dragen. Overhemden van Profuomo zijn van een hoge kwaliteit en stralen rust en klasse uit. De overhemden hebben rustige kleuren en dessins in een mix van klassiek en modern. Met een Profuomo overhemd ziet u er altijd tip-top uit! Ontdek ons assortiment Profuomo overhemden van slim-fit tot licht getailleerde overhemden.

Profuomo collectie
Profuomo heeft een rijke historie in de wereld van mannenmode. Wij hebben rechtstreeks vanuit Italië een prachtige collectie overhemden uitgezocht. De trendy overhemden variëren van slim-fit tot licht getailleerde overhemden, maar altijd met een rustige look. Voor een sollicitatiegesprek, een zakelijke afspraak of tijdens uw vrijetijd een Profuomo overhemd laat u stralen als nooit te voren. Wereldwijd staan deze overhemden bekend als overhemden met een hoge kwaliteit en speciale zorg voor details.

Gaat u op sollicitatiegesprek en wilt u een verbluffende indruk achterlaten? Combineer een Profuomo overhemd eens met een mooie nette chino van Meyer en een colbert van Cavallaro en u bent verzekerd van de juiste uitstraling. Uw outfit maakt u helemaal compleet met accessoires van Profuomo zoals: manchetknopen, stropdas en pochets van Profuomo.

Levering via DHL
Onze pakketten worden geleverd door DHL. Bestelt u uw herenoverhemd vóór 20:00 uur? Dan ontvangt u het artikel de volgende werkdag al in huis. Ook kunt u het pakketje eenvoudig laten afleveren op een ander afleveradres. Benieuwd wat de status is van uw verzending? Met een track-and-trace code kunt u het pakketje volgen en weet u precies wanneer u hem in huis kunt verwachten.
 
Andere populaire overhemden:


 

Profuomo overhemd