Nu 15 euro cadeau (vanaf €75,-) met code CADEAUTJE | De winkel is weer geopend. Van harte welkom! | Update Coronavirus

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Eton overhemden voor heren. Van business tot casual! | DE HEEREN VAN RINSMA

Met een overhemd van Eton ziet u er altijd stijlvol en goed verzorgd uit! Of het nu gaat om een zakelijke afspraak of voor in uw vrijetijd een Eton overhemd is een investering die u absoluut terugverdiend. Eton overhemden zijn gemaakt van duurzaam materiaal. Dit zorgt ervoor dat een Eton overhemd jaren meegaat. Niet voor niets staat Eton al decennia bekend als specialist op het gebied van overhemden. Een stijlvol en comfortabel Eton overhemd bestelt u eenvoudig online bij De Heeren van Rinsma of kom langs bij onze Fashion Factory.

Eton overhemden pure kwaliteit  
Eton overhemden zijn zeer mooie kwaliteitsoverhemden die jaren meegaan. Van business overhemden tot casual overhemden; Eton heeft het allemaal in huis. Eton overhemden voldoen altijd aan de nieuwste trends omdat dit merk veel waarde hecht aan de nieuwste mode. Mode staat volgens dit merk nooit één dag stil. Zo is een groot deel van haar overhemden strijkvrij en ziet u spetterende dessins terugkomen.

Wij van De Heeren van Rinsma waarschuwen u; wanneer u eenmaal een Eton overhemd heeft aangehad bent u waarschijnlijk verkocht aan deze overhemden. Een overhemd van dit merk zit fantastisch vanwege de slimfit pasvorm en fijne details. De details maken het verschil en dat geldt zeker voor een overhemd van Eton. Een must-have voor uw herengarderobe.

Online en opmaat maken
Bestel u uw Eton overhemd vóór 15:00 uur? Dan ontvangt u hem de volgende werkdag al in huis. Een overhemd opmaat laten maken? Ook dat kan bij De Heeren van Rinsma. Kom langs in onze Fashion Factory.
 
Andere populaire overhemden:

Eton overhemden