Nu 20 euro cadeau (vanaf €100,-) met code CADEAUTJE | De winkel is weer geopend. Van harte welkom! | Update Coronavirus

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Bestel Vanilia Damesmode Online | ZIJ VAN RINSMA

De luxe kleding van het Nederlandse modemerk Vanilia wordt ontworpen in het hoofdkantoor De Adelaar in Wormerveer, een oude zeepfabriek uit 1905. In het eigen atelier in het Turkse Cappadocië worden de hoogwaardige stoffen worden verwerkt. Al meer dan 20 jaar werken ambachtslieden met aandacht en vakkennis aan de Vanilia-labels Modern Business, Sport Couture en Celebrate. Sociaal verantwoord produceren is bij Vanilia de kern van het creatieve proces en staat aan de basis van een gezonde toekomst.

De gehele collectie van Vanilia is bij Rinsma Modeplein te vinden op de begane grond en online via de webshop.

 

 

Met de kleding van Vanilia in huis is de kledingkast weer voorzien van topkwaliteit. Vanilia heeft een erg breed assortiment en ontwerpt kleding voor modebewuste, zelfverzekerde vrouwen. Doordat Vanilia zo'n 12 keer per jaar een collectie produceert vindt u bij Rinsma Modeplein altijd snel de nieuwste artikelen. Kortom: voor elke vrouw wat wils.

Met maar liefst 12 collecties per jaar is Vanilia iedere keer weer vernieuwend. De kleding van Vanilia heeft de mooiste dessins en designs. Het merk hecht veel waarde aan een bewuste en ethisch verantwoorde manier van werken. De ontwerpers werken met hoogwaardige materialen.

 

Bekijk van dit merk:
Vanilia Blazers & Gilets
Vanilia Blouses en tunieken
Vanilia Broeken
Vanilia Jeans
Vanilia Jurken
Vanilia Rokken
Vanilia Shirts & Tops
Vanilia Truien

Vanilia