Nu 15 euro cadeau (vanaf €75,-) met code CADEAUTJE | De winkel is weer geopend. Van harte welkom! | Update Coronavirus

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Expresso vesten online bestellen | ZIJ VAN RINSMA

De vesten van Expresso stralen klasse uit en zijn speciaal ontworpen voor de modebewuste vrouw. Doordat Expresso vier thema's per hoofdseizoen (zomer en winter) levert en deze bij Rinsma Modeplein te verkrijgen zijn, is het iedere keer weer een verrassing van elegante en kleurrijke kledingstukken van topkwaliteit.

Expresso is een stijlvol vrouwelijk merk. De collecties bevatten goede basics en bijbehorende accessoires, die vrouwelijkheid, elegantie en karakter benadrukken. De collecties van Expresso helpt vrouwen hun sterkste punten te versterken en zwakkere punten te verbloemen. De collecties van Expresso beschikken over een uitstekende pasvorm en heeft een maatvoering vanaf maat 34 tot en met maat 46.

Nieuwe collecties
Expresso levert ieder jaar twee keer vier collecties, bestaande uit verschillende kleurrijke thema’s. Expresso verrast elegantie, comfort, originaliteit en individualiteit die in de thema’s duidelijk naar voren komen. De thema’s van Expresso zijn volop verkrijgbaar bij Rinsma Modeplein. Zo zijn er Expresso blazers, maar ook Expresso broeken en Expresso jurken verkrijgbaar. De Expresso shirts vallen iedere keer weer goed in de smaak!

Expresso vesten online bestellen
Via de webshop zijn de vesten van Expresso te bestellen. Op werkdagen vòòr 15:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis met DHL. Online bestellen bij Rinsma Modeplein is makkelijk en veilig. Het pakketje laten bezorgen op een ander adres? Geen probleem. In het bestelproces kan een ander afleveradres worden aangegeven.

Expresso vesten