Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Expresso online bestellen | Uitgebreide collectie | ZIJ VAN RINSMA

Expresso is een Nederlands merk dat in 1984 is opgericht. De dameskleding van Expresso straalt klasse uit en is speciaal ontworpen voor de modebewuste vrouw. Door de diversiteit in de collecties wordt u iedere keer verrast door de elegantie en kleurrijke kledingstukken van topkwaliteit.
In de winkel en online vind je de meest uitgebreide collectie en altijd de nieuwste items.

Expresso is een stijlvol vrouwelijk merk. De collecties bevatten goede basics en bijbehorende accessoires, die vrouwelijkheid, elegantie en karakter benadrukken. De damescollecties van Expresso helpt vrouwen hun sterkste punten te versterken en zwakkere punten te verbloemen. De collecties van Expresso beschikken over een uitstekende pasvorm en heeft een maatvoering vanaf maat 34 tot en met maat 46.

Nieuwe collecties
Expresso levert ieder jaar twee keer vier collecties, bestaande uit verschillende kleurrijke thema’s. Expresso verrast elegantie, comfort, originaliteit en individualiteit die in de thema’s duidelijk naar voren komen. De thema’s van Expresso zijn volop verkrijgbaar bij Rinsma Modeplein.

Expresso online bestellen
Via de webshop is de dameskleding van Expresso te bestellen. Op werkdagen vòòr 20:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis met DHL. Online bestellen bij Rinsma Modeplein is makkelijk en veilig. Het pakketje laten bezorgen op een ander adres? Geen probleem. In het bestelproces kan een ander afleveradres worden aangegeven.

 

Bekijk ook van dit merk:
Expresso Accessoires
Expresso Blazers & Gilets
Expresso Blouses en tunieken
Expresso Broeken
Expresso Jeans
Expresso Jurken
Expresso Rokken
Expresso Shirts & Tops
Expresso Truien
Expresso Vesten
 

Expresso