Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Denham damesmode: jeans, shirts en meer | ZIJ VAN RINSMA

Denham is in 2008 internationaal opgezet in Amsterdam. De Engelsman Jason Denham is hiermee gestart. De Europese markt noemt Denham vaak "Denham the jeansmaker", omdat Denham vooral bekend staat om de mix vernieuwende denim met een traditionele uitstraling. Vele internationale designers werken eraan om iedere keer weer vernieuwing te brengen.

Bij Rinsma Modeplein zijn verschillende Denham damesartikelen te verkrijgen van Denham shirts tot jeans.


Jeanmaker Denham
Denham dameskleding wordt ontwerpen door Jason Denham zelf en bestaan uit een mix van denim modernisme, werkkleding traditie en innovatie. Op de Denham dameskleding vind u altijd het logo van dit merk terug: een schaar. De schaar staat voor het ontstaan van Denham.

Damesmode van Denham staat bekend om haar goede kwaliteit, speciale afwerking en unieke uitvoering. Voor dit Denham zit de waarde in de details van een product. Denham is enorm populair en een echte fashion item voor elke vrouw. Rinsma Modeplein heeft een ruime collectie dameskleding van Denham in de webshop. Bestel uw kleding vóór 20:00 uur en ontvang het de volgende dag al veilig in huis.

Meer jeans:
Diesel
G-star
Mac
Angels
Circle of Trust

 

Bekijk ook van dit merk:
Denham Jeans
 

Denham