Nu 20 euro cadeau (vanaf €100,-) met code CADEAUTJE | De winkel is weer geopend. Van harte welkom! | Update Coronavirus

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Gardeur broeken voor dames. Trendy & hippe jeans. | ZIJ VAN RINSMA

Gardeur heeft een rijke historie in damesmode en is opgericht in 1920 in Mönchengladbach (Duitsland). Vanaf 1959 is Gardeur zich volledig gaan specialiseren in het produceren en vervaardigen van broeken. Zij staan voor het produceren van hoogwaardige kwaliteitsbroeken met een perfect pasvorm.

Gardeur weet ieder jaar weer te verrassen door een eigentijdse damescollectie te presenteren die aansluit bij de trends op het gebied van comfort, pasvorm en kleur. Voor elke vrouw is er een geschikte gardeur jeans verkrijgbaar in onze webshop.

Gardeur damesjeans online te bestellen
Gardeur produceert broeken en pantalons met een perfecte pasvorm en dragen erg comfortabel. Bij Rinsma Modeplein zijn verschillende kleuren, pasvormen en lengtematen te verkrijgen, zodat er altijd een broek is die bij u past. Door de goede kwaliteit gaan de broeken erg lang mee.

De nieuwe collectie van Gardeur bestaat uit veel verschillende kleuren en materialen. Altijd een perfecte pasvorm met Atelier Gardeur. Ook voor vrouwen op leeftijd heeft Gardeur een breed assortiment broeken en pantalons.


Bekijk van dit merk:
Gardeur Broeken 
Gardeur Jeans

Gardeur