• Een van de grootste modewinkels van NL
  • Voor 17.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
Klantenservice Klantenservice
A.S. ZONDAG 2 JUNI - KOOPZONDAG 12.00 - 17.00 UUR

Zet je moeder in het zonnetje!


Met Moederdag vieren we wereldwijd de onvoorwaardelijke liefde voor alle mama's. Laat jouw moeder weten hoe bijzonder ze voor jou is en zat haar in het zonnetje! Wij hebben een aantal mooie cadeautips voor mama's: speciale accessoires of bijvoorbeeld een genereuze giftcard. 

Accessoires voor dames

Online hebben we een selectie aan accessoires, maar in de winkel ZIJ VAN RINSMA vind je nog veel meer mooie accessoires. Ideaal om cadeau te geven. 

Giftcard

Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Met een cadeaubon van RINSMA MODEPLEIN shop je de leukste fashion items in de winkel of online.  

BESTEL GIFTCARD >

Kom genieten bij onze horeca

Trakteer jouw moeder op iets lekkers in onze horeca. Een warme kop koffie of thee met een heerlijk taartje, een lekkere lunch of een uitgebreide high tea. Er is zoveel mogelijk! 

Moederdagbox 

Een verrassingsbox met de leukste cadeautjes. De box heeft een waarde van €115,-. De prijs van onze moederdagbox is €35,-.

meer info >

Moederdagbox grande

De grande moederdagbox is gevuld met leuke cadeautjes en is compleet met een lekker extraatje. Deze box heeft een waarde van €165,-. De prijs van onze moederdagbox grande is €65,-.

meer info >

Giftcard

Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Met een cadeaubon van RINSMA MODEPLEIN shop je de leukste fashion-items in de winkel of online.

Geniet van een high tea!


Informeer naar de mogelijkheden voor een HIGH TEA bij onze horeca. Een ideaal moeder-dochter momentje om te combineren met een heerlijk dagje shoppen. 

MEER INFORMATIE >