Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

> Tramarossa jeans vind je snel online & betaal achteraf! | DE HEEREN VAN RINSMA

Italiaanse jeans
Het merk Tramarossa werd opgericht in 1967 door Urban Chemello als een natuurlijk gevolg van zijn enthousiasme voor denim en jeans. Tramarossa maakt jeans met bijzondere details en afwerkingen. In tegenstelling tot veel andere broekenfabrikanten ontwikkelt Tramarossa individuele jeans met een eigen stijl. Zo heeft Tramarossa de enige jeans met de initialen van de drager erin verwerkt.

De Heeren van Rinsma heeft een hoogwaardige collectie broeken van dit merk in huis!


Venoto het hart van de wereld van jeans
Van concept tot levering van het product, het hele productiecyclus van een Tramarossa jeans vindt plaats in Veneto. Ook wel het hart van de wereldjeans genoemd. Tramarossa heeft als doel om de beste jeans te produceren met de hoogste kwaliteit. Dit jeansbedrijf is één van de oudste fabrikanten die denim ademt.

Jeans collectie
Wilt u een stoere en trendy jeans? Bekijk dan eens onze collectie broeken van Tramarossa. Hoogwaardige kwaliteit met een hippe uitstraling! Wie wil dat nou niet?

Nieuw binnengekomen artikelen verschijnen óók online in onze webshop. Gratis verzending bij bestellingen boven 65 euro. Online bestellen bij De Heeren van Rinsma is veilig en eenvoudig. Thuiswinkelen is nog nooit zo makkelijk geweest.

 

Bekijk ook van dit merk:
Tramarossa Broeken
Tramarossa Jeans

Tramarossa