Nu 20 euro cadeau (vanaf €100,-) met code CADEAUTJE | De winkel is weer geopend. Van harte welkom! | Update Coronavirus

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Drykorn: van chino tot overhemd. De grootste collectie Drykorn! | DE HEEREN VAN RINSMA

Het in 1996 opgericht Drykorn is een internationaal modemerk en staat bekend vanwege haar hoogwaardige productie en modieuze statements. Onze collectie Drykorn is er voor de zelfverzekerde en moderne man die zich graag happy voelt in prettige herenkleding. Drykorn heeft altijd de laatste mode in huis met een eigen identiteit. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in Duitsland en is één van de snelst groeiende modemerken wereldwijd.

Ontdek onze Drykorn collectie. Met een item van Drykorn in uw kledingkast bent u verzekerd van de nieuwste mode!


Drykorn bestelt u simpel online
Drykorn is een jong en trendy fashionmerk dat vernieuwend en vooruitstrevend werkt. Altijd de nieuwste mode en mooiste ontwerpen. Drykorn kleding sluit naadloos aan bij de wensen van de stijlvolle man. Sjiek, casual, exclusief, sportief: Drykorn heeft het in haar herencollectie.

Bestel online
Via de webshop is de herenkleding van Drykorn eenvoudig te bestellen. Op werkdagen vóór 20:00 uur besteld, is de volgende dag al in huis. Wij laten onze pakketjes bezorgen met DHL. Het pakketje laten bezorgen op een ander adres? Geen probleem.

Onze klantenservice
Klantenservice staat bij ons centraal. Wij staan graag voor u klaar zowel online als in onze Fashion Factory. Maak kennis met onze modevakmanschap! Drykorn heeft een grote voorraad items ondergebracht bij De Heeren van Rinsma.

 

Bekijk van dit merk:

Drykorn Broeken
Drykorn Jeans
Drykorn Truien
 

Drykorn