Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Ted Baker | Online shoppen bij Rinsma Fashion | ZIJ VAN RINSMA

Ted Baker de specialist!
Het in 1988 opgericht Ted Baker is een kledingmerk dat oorspronkelijk is ontstaan als shirt-specialist in de stad Glasgow. Ted Baker heeft altijd een sterke focus gehad op kwaliteit, aandacht voor detail en heeft daarnaast een eigenzinnig gevoel voor humor.

De collecties zijn gemaakt voor iedere gelegenheid, met een mix van chic en casual. Klassiek met veel glamour. Ted Baker is zeker niet oubollig, eerder super modern, strak gesneden items met veel details. Altijd een succes!
 

Wat Ted Baker uniek maakt
Ted Baker is een internationaal bekend kledingmerk dat zijn label heeft opgebouwd zonder een reclamecampagne. Ted kiest er bewust voor om niet te adverteren. Door innovatief en vooruitstrevend te zijn heeft Ted Baker altijd originele marketingacties weten te bedenken die ervoor gezorgd hebben dat dit merk zijn plek heeft weten te veroveren.

Afvalvermindering
Ted Baker is onvermoeibaar bezig om haar hoeveelheid afval te verminderen. Dit merk heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen in haar poriën zitten. Zo helpt Ted Baker met het inzamelen van elektronische afvalproducten en moedigt zij haar leveranciers aan om op een eerlijke en open manier zaken te doen. Zelfs uw oude Ted Baker kleren kunt u inleveren bij dit merk. Zij zorgen dat de kleding op een goede plek terecht komt.

"Ted Baker is er voor de zelfbewuste en maatschappelijk verantwoorde vrouw!’’

Ted Baker kunt u ook shoppen in de winkel in de Loft, de 2e verdieping, waar nog meer hoogwaardige topmerken en het beautyplein te vinden zijn.


Bekijk van dit merk:
Ted Baker Blazers & Gilets
Ted Baker Blouses en tunieken
Ted Baker Broeken
Ted Baker Gelegenheidskleding
Ted Baker Jassen & Jacks

Ted Baker