• Voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis afhalen in de winkel
  • Altijd gratis retour

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Personal Shop

Personal shoppen

"Waar moet ik beginnen?" of "Ik wil eens iets anders maar wat past bij mij?" Eén van de speciaal opgeleide personal shoppers geeft je persoonlijke begeleiding tijdens het winkelen.

  • Het beste persoonlijke advies en 100% aandacht;
  • Verrassende combinaties met een kledingstijl die bij je past;
  • Ontspannen shoppen, want wij nemen het zoeken uit handen.

''Mariella had snel door wat ik wilde en heeft echt top outfits weten te vinden. Een ontzettend leuke, enthousiaste meid. Ze had ons niet beter kunnen helpen. Ik ben nog steeds aan het nagenieten!'' - A. Wilke

personal-shop-Debbie

Start met de basis: lingerie

Onze buren van Qulotte, liefhebbers van lingerie, helpen graag. Goede lingerie ondersteunt en corrigeert je figuur. Het is de ‘foundation’ van je outfit en laat je bovenkleding extra stralen.

Dit persoonlijke lingerieadvies krijg je cadeau bij elk Rinsma Personal Shopper Arrangement naar keuze. Laat je het ons weten?

Personal shopper arrangement
Moeite met het maken van de juiste combinaties? Tijd te kort of verspilde tijd met oeverloze shopsessies zonder resultaat en veel miskopen? Dan is de 'personal shopper' service iets voor jou. 

Lees meer > 

Let's party arrangement
Binnenkort een feest of een huwelijk? Reserveer het Let's party arrangement! Een bijzondere gelegenheid verdient alle tijd en aandacht en natuurlijk de perfecte outfit!

Lees meer >
 

Stijl- en figuuranalyse arrangement
Creëer een garderobe voor elk moment. Je hebt niet MEER kleren nodig, maar items die echt bij jou passen. Deze complete analyse helpt je bij het benadrukken van je beste punten.

Lees meer >

Kledingkast arrangement
Wie herkent het niet? Een kast vol kleding, maar niets om aan te trekken. Binnen één dag tovert de personal shopper de garderobe om in een kast vol overzichtelijke combinatiemogelijkheden.

Lees meer >