• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland
Personal Shop

Personal shoppen

De nieuwe collecties zijn weer gearriveerd. Hoe trendy en uitdagend ook, uit ervaring weten wij dat dit soms tot twijfel leidt. "Waar moet ik beginnen?" of "Ik wil eens iets anders maar wat past bij mij?" Voor iedereen die op zoek is naar een uitgebalanceerde garderobe bieden wij de personal shopper service. Eén van de speciaal opgeleide personal shoppers - of je favoriete fashion professional - geeft je persoonlijke begeleiding tijdens het winkelen. Zij adviseert over combineren, passende stijlen en de nieuwste trends.

  • Het beste persoonlijke advies;
  • 100% aandacht;
  • Verrassende combinaties met een kledingstijl die bij je past;
  • Of stap uit je comfortzone en ga voor een verrassende andere look!
  • Ontspannen shoppen, want wij nemen het zoeken uit handen;

Speciale wensen?

Ieder arrangement is uit te breiden met een lunch, verse bonenkoffie of een goed glas wijn in het Grand Fashion Café. Andere speciale wensen? Neem dan contact op met met de klantenservice: telefonisch via 0513 468 050 of stuur een mail naar .

Personal shop koffie drinken

Personal shopper arrangement
Heb je moeite met het maken van de juiste combinaties? Heb je tijd te kort of verspil je juist tijd met oeverloze shopsessies zonder resultaat en een hoop miskopen? Dan is de 'personal shopper' service voor jou bijzonder geschikt. 
Lees meer >

Let's party arrangement
Binnenkort een feest of een huwelijk? Reserveer het Let's party arrangement! Een bijzondere gelegenheid verdient alle tijd en aandacht en natuurlijk de perfecte outfit!
Lees meer >


Stijl- en figuuranalyse arrangement
Modegeheimen zijn niet alleen weggelegd voor stylisten. Iedereen kan zich goed kleden en een kast met kleding creëren voor elk moment van de dag. Wat je nodig hebt zijn niet MEER kleren, maar kleding die goed zijn voor jou. Een complete analyse helpt de beste punten te accentueren: zet de troeven in de schijnwerper en verbloem de lichaamsdelen die je minder mooi vindt.
Lees meer >

Kledingkast arrangement
Wie herkent het niet? Een kast vol kleding, maar niets om aan te trekken. De hoogste tijd om de garderobekast flink onder handen te nemen! De personal shopper helpt daarbij graag. Binnen één dag tovert zij de kledingkast om in een kast met een duidelijk garderobe en met overzichtelijke combinatiemogelijkheden.
Lees meer >