• Voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis afhalen in de winkel
  • Altijd gratis retour

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Let's party

Binnenkort een feest of een huwelijk?

Of een andere bijzondere gelegenheid? Reserveer het "Let's party arrangement"

De Personal Shopper staat geheel tot je beschikking en gaat samen met je op zoek naar de perfecte outfit! Compleet met bijpassende sieraden, avondtas en schoenen. Ook is altijd één van de coupeuses aanwezig voor het direct vakkundig op maat afspelden van de kleding. De zekerheid van er perfect uitzien, geeft je de rust om te schitteren op ieder feest!

Party
017 Rinsma Fashion

Terug naar het arrangementenoverzicht >

Het kiezen van gelegenheidskleding verdient alle tijd en aandacht. Daarom werken wij het liefst op afspraak. Bel voor een afspraak naar 0513 468 050, dan wordt de afspraak meteen ingepland.

Echt een lekker dagje uit? Reserveer dan in het Grand Fashion Café een high-tea of een lunch. Bel ons voor de mogelijkheden!

Reserveer het arrangement "Let's party"

Onderstaand formulier invullen kan ook. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op voor het definitief vastleggen van de afspraak. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeur. Aan het arrangement zijn geen kosten verbonden. Je kunt het gala-arrangement reserveren op maandag tot en met vrijdag.

Je hebt niet alle verplichte velden ingevuld

Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de reservering. Meer weten over de gegevens die wij verwerken? Lees onze privacy policy >