• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Laat je inspireren door al het moois bij ZIJ VAN RINSMA

Een dagje bij ZIJ VAN RINSMA verveelt nooit! Blijvend verrassen lukt alleen als we de verwachtingen overstijgen en altijd weer dat extra stapje durven te zetten. Bijvoorbeeld met inspirerende evenementen op het gebied van fashion, beauty & lifestyle. Laat u inspireren door nieuwe merken, inspirerende collectie presentaties en exclusieve modeshows van de mooiste merken.

Bij ZIJ VAN RINSMA is altijd wat te beleven en wij verrassen graag met bijzondere acties & events:

 

Alle, alle wintermode HALVE PRIJS

Alle, alle wintermode HALVE PRIJS

Vanaf maandag 7 januari
Bij ZIJ VAN RINSMA in de winkel en online: nu alle winter mode HALVE PRIJS. Maak je wintergarderobe compleet, want de koude dagen zijn in opkomst!  Shop SALE >

Stapelkorting tot 40%

Stapelkorting tot 40%

Vanaf maandag 7 januari
Bij DE HEEREN VAN RINSMA is er stapelkorting. Hoe meer stuks, hoe meer korting. Bij 3 stuks of meer zelfs 40% korting op allemaal. Online geldt 20% korting. Shop SALE >

SALE deal KEUKEN VAN RINSMA

SALE deal KEUKEN VAN RINSMA

De gehele SALE periode
Zuurdesem stokbrood met coburgerham, mozzarella, cranberry compote, balsamicostroop en pistache nootjes + een soep naar keuze voor €7,50. Yummy!

Koopzondag

Koopzondag

Zondag 10 maart | 12.00 - 17.00 uur
Ook deze dag kun je op het RINSMA MODEPLEIN gezellig winkelen. Start met een heerlijke lunch in DE KEUKEN VAN RINSMA om vervolgens te slagen voor de perfecte outfit!

Modeshow in de winkel

Modeshow in de winkel

Vrijdag 15 maart
Welke stijl kies jij je dit voorjaar? Doe ideeën op tijdens de modeshow. Geniet van al het moois met een hapje & een drankje! Binnenkort meer info.