• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Laat je inspireren door al het moois bij ZIJ VAN RINSMA

Een dagje bij ZIJ VAN RINSMA verveelt nooit! Blijvend verrassen lukt alleen als we de verwachtingen overstijgen en altijd weer dat extra stapje durven te zetten. Bijvoorbeeld met inspirerende evenementen op het gebied van fashion, beauty & lifestyle. Laat u inspireren door nieuwe merken, inspirerende collectie presentaties en exclusieve modeshows van de mooiste merken.

Bij ZIJ VAN RINSMA is altijd wat te beleven en wij verrassen graag met bijzondere acties & events:

 

Gekleed voor het feest event

Gekleed voor het feest event

Zaterdag 23 en koopzondag 24 maart
Dit weekend staat in het teken van bijzondere gelegenheden. Met o.a. een champagne workshop, modeflitsen, bubbels & bites. Wij geven jou de zekerheid om te stralen op ieder feest! Lees meer >

Koopzondag

Koopzondag

Zondag 24 maart | 12.00 - 17.00 uur
Deze dag is RINSMA MODEPLEIN ook geopend. Het hele weekend staat in het teken van bijzondere gelegenheden. Onze Fashion Professionals staan graag voor je klaar.

Koopzondag

Koopzondag

Zondag 14 april | 12.00 - 17.00 uur
Kom gezellig winkelen op zondag! Start met een heerlijke lunch in DE KEUKEN VAN RINSMA of een lekkere kop koffie om vervolgens te slagen voor de perfecte outfit!

Tweede Paasdag geopend

Tweede Paasdag geopend

Maandag 22 april | 11.00 - 17.00 uur
We zijn deze dag speciaal geopend zodat je heerlijk kunt shoppen! Met traktaties en gezellige activiteiten gaan we er een gezellige dag van maken. Van harte welkom!

De finishing touch

De finishing touch

Iedere vrijdag en zaterdag
Verras jezelf met een ZIJ VAN RINSMA make-over door de Beauty Professionals. Zij geven je met veel plezier bruikbare tips en tricks, waarmee jij je looks nog mooier kunt maken.