Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Laat je inspireren door al het moois bij ZIJ VAN RINSMA

Een dagje bij ZIJ VAN RINSMA verveelt nooit! Blijvend verrassen lukt alleen als we de verwachtingen overstijgen en altijd weer dat extra stapje durven te zetten. Bijvoorbeeld met inspirerende evenementen op het gebied van fashion, beauty & lifestyle. Laat u inspireren door nieuwe merken, inspirerende collectie presentaties en exclusieve modeshows van de mooiste merken.

Bij ZIJ VAN RINSMA is altijd wat te beleven en wij verrassen graag met bijzondere acties & events:

 

Outlet Sale

Outlet Sale

Donderdag 27 februari t/m zaterdag 29 februari
Shop in onze outlet tot 70% korting op heel veel merkkleding voor zowel dames als heren! Check de openingstijden en bereken de route naar de locatie. Bekijk hier meer info >

Openingsweekend!

Openingsweekend!

Vrijdag 6 en zaterdag 7 maart
First Dates barman Victor & gastheer Sergio ontvangen jou beide dagen met een glimlach. Drink een drankje aan de bar en laat je verrassen! Zaterdag toont Katja Schuurman haar nieuwe collectie. 

Modeshow

Modeshow

Zondag 15 maart | 11.00 uur
Ook ideeën opdoen voor het nieuwe modeseizoen? Laat je inspireren tijdens een modeshow van de mooiste merken en shop na afloop de nieuwste items of geniet nog even na met een hapje en een drankje! Reserveer hier je kaarten.

Huisband Mr. Right

Huisband Mr. Right

Zondag 15 maart
Laat je tijdens deze koopzondag muzikaal vermaken door onze huisband Mr. Right! Een vrouwelijke jazz-band die een funky blazerssectie mixt met energieke funk en fusion. 

Koopzondag

Koopzondag

Zondag 15 maart | 12.00 - 17.00 uur
Start jouw shopmiddag met een heerlijke lunch in DE KEUKEN VAN RINSMA of een lekkere kop koffie om vervolgens te slagen voor de perfecte outfit! 

Mart Visser Styling

Mart Visser Styling

Vrijdag 20 maart | 15.30 uur
Modeontwerper Mart Visser komt naar de winkel. Leer combineren met tips & tricks tijdens een interactief college. Ontdek de prachtige collectie en geniet van hapjes & drankjes!