• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland

Laat je inspireren door al het moois bij ZIJ VAN RINSMA

Een dagje bij ZIJ VAN RINSMA verveelt nooit! Blijvend verrassen lukt alleen als we de verwachtingen overstijgen en altijd weer dat extra stapje durven te zetten. Bijvoorbeeld met inspirerende evenementen op het gebied van fashion, beauty & lifestyle. Laat u inspireren door nieuwe merken, inspirerende collectie presentaties en exclusieve modeshows van de mooiste merken.

Bij ZIJ VAN RINSMA is altijd wat te beleven en wij verrassen graag met bijzondere acties & events:

Marc Cain 40% korting

Marc Cain 40% korting

Vanaf dinsdag 2 januari
De collectie van Marc Cain: fantasievol met unieke grafische prints en mooi uitgewerkte items. We maken het leuk voor je, nu op veel geselecteerde items van Marc Cain nu 40% korting. Shop hier Marc Cain met 40% korting >

SALE | Halve prijzen!

SALE | Halve prijzen!

Vanaf zondag 7 januari
DAMES | Alle, alle wintermode met 50% korting. Met ruim 35.000 afgeprijsde artikelen is er nog volop keuze met zelfs in de winkel een aantal items 70% korting! Advies nodig? Wij zijn er voor je! Shop SALE online >

SALE deal Grand Fashion Café

SALE deal Grand Fashion Café

De gehele SALE periode
Speciaal voor de sale hebben wij bij het GRAND FASHION CAFE een lekkere sale deal voor jou geselecteerd. Tomatensoep, een focaccia gevuld met pulled chicken en kaas & een glas verse jus d'orange voor €7,50. Dat wordt smullen!

Vrijdag Shopavond

Vrijdag Shopavond

Iedere vrijdagavond tot 21.00 uur
Lekker shoppen op de leukste avond van de week. We maken het je graag gemakkelijk: een lekker hapje, drankje of speciaal op vrijdag een heerlijk gerecht buiten de kaart, in het GRAND FASHION CAFE en daarna uitgebreid de tijd nemen in de winkels.