• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland

Laat je inspireren door al het moois bij ZIJ VAN RINSMA

Een dagje bij ZIJ VAN RINSMA verveelt nooit! Blijvend verrassen lukt alleen als we de verwachtingen overstijgen en altijd weer dat extra stapje durven te zetten. Bijvoorbeeld met inspirerende evenementen op het gebied van fashion, beauty & lifestyle. Laat u inspireren door nieuwe merken, inspirerende collectie presentaties en exclusieve modeshows van de mooiste merken.

Bij ZIJ VAN RINSMA is altijd wat te beleven en wij verrassen graag met bijzondere acties & events:

Happy Friday

Happy Friday

Vrijdagavond 23 maart tot 21.00 uur
Deze shopavond maken we het extra leuk voor jou met live muziek! Begin met een lekker hapje & een drankje en ga vervolgens los in onze nieuwe collectie. Happy Friday!

Kleur je Paasdag bij Rinsma

Kleur je Paasdag bij Rinsma

23 & 24 maart en 30, 31 maart & 2 april
Kom de twee weekenden voor Pasen in de Paassfeer! Met o.a. Paasbrunch in het GRAND FASHION CAFE, live muziek, vers kúkelbrood bij de koffie en andere activiteiten!

Transfer dag

Transfer dag

Vrijdag 30 maart
Deze dag staat in het teken van het merk Transfer. Bij iedere Transfer aankoop ontvang je een leuke giveaway. Daarnaast maak je kans op een outfit naar keuze t.w.v. €100!

Tweede Paasdag geopend

Tweede Paasdag geopend

Maandag 2 april | 11.00 - 17.00 uur
We zijn deze dag speciaal geopend zodat je heerlijk kunt shoppen! Met live muziek, een Paasbrunch en andere activiteiten maken we er een gezellige dag van!

De finishing touch

De finishing touch

Iedere vrijdag en zaterdag
Verras jezelf met een ZIJ VAN RINSMA make-over door de Beauty Professionals. Zij geven je met veel plezier bruikbare tips en tricks, waarmee jij je looks nog mooier kunt maken.