• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Gekleed voor het feest event

ZATERDAG 23 T/M KOOPZONDAG 24 MAART. Dit weekend staat in het teken van bijzondere gelegenheden. Met o.a. een champagne workshop, modeflitsen, bubbels & bites. Wij geven jou de zekerheid om te stralen op ieder feest! Bekijk hieronder de highlights:
 

Gelegenheden

Modeflitsen

Modellen showen de gehele dag door middel van korte shows de nieuwste collecties gelegenheidskleding. Daarnaast leggen onze Fashion Professionals jou graag alle do's en don'ts uit. 

Champagne-workshop

Champagne workshop

Champagne is de meest bekende wijn ter wereld voor feestjes! En daar is veel over te vertellen. Koopzondag 24 maart organiseert Schlumberger een workshop. Tijden: 13.00, 14.00 en 15.00 uur.

abrazi-sieraden

Abrazi sieraden als finishing touch

Wendy staat zaterdag voor je klaar om alles te vertellen over sieraden. B.a.v. een 2-delige set ontvang je oorbellen cadeau om de set compleet te maken! Deze actie is het gehele weekend geldig.

Etiquette gelegenheden

Hoe ga je gekleed?

Fashion professional Ciska legt je de etiquette voor een bruiloft uit met alle do's en don'ts. Plus advies voor het afstylen met schoenen en sieraden. Ze doet dit op zaterdag om 11.15 uur.

taart

Taarten proeverij

Lisa Sapulette maakt heerlijke taarten voor bijzondere gelegenheden. En jij mag het op zaterdag proeven! 

hapjes

Wij trakteren op bubbels & bites

Het gehele weekend trakteren wij op een glaasje bubbels met een lekker hapje aan de proseccobar. Zo kom je lekker in de sfeer voor jouw bijzondere gelegenheid.

Make-up

Jij op je mooist

Voor make-up advies op maat voor jouw bijzondere dag is er een visagiste van Barbara Bort aanwezig. Zo ga je sprankelend de deur uit met de nieuwste tips & tricks.

Livemuziek murk

Livemuziek van Murk

Geniet op zaterdag én zondag van gezellige live muziek van Murk op de Loft (2e verdieping). Hij zorgt met zijn muziek voor de perfecte sfeer. Neem plaats of ga al meezingend winkelen. Het kan allemaal!

Qulotte

Nóg mooier met de juiste lingerie

Geartsje van Qulotte Lingerie & Badmode helpt je graag met het adviseren van de juiste shapewear onder je outfit. Het hele weekend ontvang je 20% korting op de shapewear bij Qulotte.