Nu 20 euro cadeau (vanaf €100,-) met code CADEAUTJE | De winkel is weer geopend. Van harte welkom! | Update Coronavirus

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

17

Omoda

Zowel ZIJ VAN RINSMA als DE HEEREN VAN RINSMA hebben sinds 1 januari 2020 een shop-in-shop van Omoda. Een perfecte match, want Omoda is de meest inspirerende schoenenretailer van Nederland. Met meer dan 250 topmerken in de collectie, 25 winkels door het hele land, de Omoda-app en onder andere een Nederlandse, Belgische en Duitse webshop is Omoda hét schoenenwalhalla voor schoenenliefhebbers in binnen- en buitenland.

Passie voor schoenen zit in het DNA van het van origine Zeeuwse familiebedrijf, wiens geschiedenis net als die van Rinsma Modeplein ver teruggaat, zelfs tot 1875. De Zeeuwse roots van Omoda matchen heel goed met de Friese normen en waarden, want ook Omoda staat voor eerlijk en deskundig advies en de beste kwaliteit. De brede en altijd-fashionforward collectie van schoenen, tassen en accessoires zorgt ervoor dat jaarlijks meer dan één miljoen dames, heren en kinderen het perfecte paar of die nieuwe favoriete musthave bij Omoda vinden. Met Omoda op RINSMA MODEPLEIN ben je verzekerd van de juiste schoen voor iedere gelegenheid en bij iedere outfit.

Merken die Omoda verkoopt zijn onder andere Gabor, Floris van Bommel, Via Vai, Giorgio, Unisa, Magnanni, Peter Kaiser en Rehab. Kom langs en laat je inspireren!

Cheques van Steenwijk Schoenen zijn nog tot 31 december 2020 bij Omoda filialen in Gorredijk en Heerenveen in te leveren. De details van hoe dit werkt vind je hier.


 

134 Rinsma Fashion
Steenwijk heren
18