Nu 20 euro cadeau (vanaf €100,-) met code CADEAUTJE | De winkel is weer geopend. Van harte welkom! | Update Coronavirus

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

4-luik-maatschappelijk betrokken sport

RINSMA MODEPLEIN maakt het mogelijk, zowel landelijk als regionaal, mede dankzij jou

Als modeplein hebben we aandacht voor onze landelijke uitstraling, maar zijn we ook gehecht aan wat er in onze directe omgeving gebeurt. Door er voor elkaar te zijn, maken we onze regio nog mooier. Dat is het gezamenlijke motto. Vandaar dat we ons steentje bijdragen aan regionale clubs en verenigingen. Zo zijn we betrokken bij:

2-luik-Nepal

Stichting Rinsma Nepal Foundation (RNF)
Wellicht heb je er al eens over gehoord Het RINSMA MODEPLEIN is met de Stichting Rinsma Nepal Foundation op een bijzondere wijze actief als donateur en oprichter van een multifunctioneel naaiatelier voor kansarme Nepalese vrouwen. De kleding maken ze voor eigen lokale markt.

Lees hier het verslag van Hetty Visser haar bezoek aan Nepal in het najaar van 2018 >
Lees hier het verslag van Dick Beumer zijn bezoek aan Nepal in het najaar van 2017 >

Lees meer over RNF >

Ook enkele Stichtingen, zoals Opkikker en Make a Wish Nederland, revalidatie Friesland en de Zonnebloem geven we financiële steun.

sc Heerenveen & DE HEEREN VAN RINSMA
DE HEEREN VAN RINSMA is drie voetbalseizoenen kledingpartner van SC Heerenveen. Zowel de eerste selectie, de technische staf, het bestuur en management, als ook het personeel en de stewardorganisatie is door ons in een nieuw jasje gestoken. Samen een ultiem doel nastreven is een mooie score voor beide partijen.

4-luik-sc-heerenveen

Duurzaam ondernemen
Duurzaamheid is niet meer weg te denken uit ons leven en van groot belang voor het behoud van de wereld om ons heen. Zo hebben wij geen plastic maar papieren draagtassen. Ook hebben we LED-verlichting dat alleen brand tijdens openingsuren. 

Het is ook een goed teken, dat de ontwikkelingen rondom duurzaam geproduceerde kleding zich in rap tempo opvolgen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet. Sinds een aantal jaar werken we met diverse duurzame modemerken. Shop hier >

Bekijk de duurzame merken >