• Voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis afhalen in de winkel
  • Altijd gratis retour

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Umano herenkleding zakelijk, casual of klassiek. | DE HEEREN VAN RINSMA

Nette Italiaanse kleding
Jonathan en Alex Torry zijn het brein achter Umano (Italiaans voor de mensheid). Beide heren zijn echte verhalenvertellers en vinden dat kleding een perfect pasvorm moet hebben. De stoffen die gebruikt worden in Umano zijn zacht en 100 % van kwaliteit. De kleding wordt gemaakt door echte ambachtslieden. Umano heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen in haar bloed zitten en bij elke aankoop van een Umano kledingstuk stuurt het merk een rugzak vol schoolpullen naar kinderen die leven in armoede.

Dit klassieke merk is verkrijgbaar bij De Heeren van Rinsma in onze webshop én in de winkel in Gorredijk.

Umano maatschappelijk verantwoord
Umano is een kledingmerk dat goed denkt om de natuur en mensheid in onze wereld. Dit modemerk vindt dat de arbeidsomstandigheden waarin de kleding wordt geproduceerd van een goed niveau moeten zijn. Net als De Heeren van Rinsma vindt Umano dat maatschappelijk verantwoord ondernemen van enorm groot belang is. Zij hechten dan ook veel waarde aan het verbeteren van armoede en het bieden van onderwijs aan kinderen.

De stijlvolle kleding van Umano is tijdloos, elegant en netjes. Elk kledingstuk is vervaardigd vanuit de beste materialen en heeft een perfecte pasvorm. Draagt u al verantwoorde kleding van Umano?

Umano