Nu 20 euro cadeau (vanaf €100,-) met code CADEAUTJE | De winkel is weer geopend. Van harte welkom! | Update Coronavirus

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Trouwkleding voor heren | DE HEEREN VAN RINSMA

Trouwpak voor bruidegom
Op de mooiste dag van uw leven verdient u een trouwpak van DE HEEREN VAN RINSMA. Sinds 1888 zijn wij specialist in herenkleding waaronder trouwpakken. Gaat u trouwen en wilt u een perfect passend trouwpak? Kom dan gerust langs bij DE HEEREN VAN RINSMA of laat u online inspireren in onze webshop. Ons aanbod trouwpakken bestaat uit een exclusieve collectie trouwkleding met merken zoals: Immediate en Wilvorst.

Wilt u verzekerd zijn van het beste advies? Maak een afspraak met onze trouwpakken adviseur en hij helpt u bij het zoeken naar het perfecte trouwkostuum.

Trouwpakken sinds 1888
Een trouwpak kiest u niet zomaar. Een trouwpak moet voldoen aan al uw eisen en wensen. DE HEEREN VAN RINSMA heeft jarenlange ervaring in het kleden van heren en is altijd op de hoogte van de nieuwste trouwmode. Wij nemen ruim de tijd voor u en gaan opzoek naar een perfect trouwkostuum.

Onze trouwspecialisten geven u een eerlijk en betrouwbaar kledingadvies die past bij uw wensen. Het allerbelangrijkste bij een trouwpak is het pascomfort. U wilt zich tijdens de dag van uw leven comfortabel en fijn voelen in een perfecte trouwoutfit. Met onze vakkennis hebben wij in een mum van tijd een trouwpak voor u gevonden die ervoor zorgt dat u deze dag nooit meer zult vergeten.

Collectie
Naast onze collectie trouwpakken kunt u ook uw trouwpak op maat laten maken. Of het nu gaat om een tweedelig of driedelig trouwkostuum bij DE HEEREN VAN RINSMA bent u aan het juiste adres. Moeten uw vader, broer/broertje of opa ook nog gekleed worden? DE HEEREN VAN RINSMA zal bijpassende kleding uitzoeken die matched met uw droomtrouwpak.

Passende outfit
Wij zorgen ervoor dat u in een trouwpak verschijnt die past bij uw budget, wensen en kledingstijl en waarin u zult stralen als nooit tevoren. We gaan samen kijken naar uw maten, voorkeur en kledingstijl. Daarnaast kijken we naar goede schoenen, accessoires en meer zodat u met een compleet outfit onze deur uitgaat.

Met een trouwkostuum van DE HEEREN VAN RINSMA ben jij het middelpunt. Een trouwpak koop je bij DE HEEREN VAN RINSMA omdat:

  • Ruim assortiment trouwpakken
  • Compleet trouwoutfit in een handomdraai
  • Persoonlijke & eerlijke service
  • Huiselijk & gezellige sfeer
  • 100 % kwaliteitsgarantie
  • Inmeten vanuit ons eigen atelier
  • Wij nemen de tijd voor je

Naast een trouwpak zijn colberts of blazers eveneens populaire kledingstukken tijdens een bruiloft. Trouwpak uit Friesland.

Trouwkleding