• Voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis afhalen in de winkel
  • Altijd gratis retour

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Pig and Hen armbanden | Online shoppen | DE HEEREN VAN RINSMA

Pig & Hen is een echt mannenmerk, een Nederlands merk, ontstaan in Amsterdam. De armbanden zijn sterker dan staal en handgemaakt met authentiek touw van een schip. De producten worden gemaakt om een leven lang mee te gaan, dus wordt er niks aan het toeval over gelaten om de hoogste kwaliteit te waarborgen. De armbanden van Pig and Hen staan voor eigentijds, lef en avontuurlijk.
 

Een accessoire om je garderobe mee uit te breiden!

In het vroege 1600 voeren de Nederlandse scheepslieden naar onbekende delen van de wereld. Tijdens deze reizen ontdekte ze nieuwe landen, verschillende manieren van leven, maar liepen ook tegen grote obstakels aan. Om zich te beschermen tegen ongeluk tatoeëerde de scheepslieden een varken en een haan op hun voeten. Op deze manier zouden zij volgens het bijgeloof overleven bij een scheepsbreuk.
 

Het Amsterdamse merk heeft zich gespecialiseerd in heren armbanden die iedere outfit meer kleur geven. De armbanden zijn leuk om cadeau te geven of zelf te dragen. Match deze met je riem of de kleur van je schoenen.
 

Elke mannen armband wordt geleverd in een houten bewaardoosje. Het assortiment bestaat uit diverse armbanden die van elkaar verschillen in dikte en manier van weven.

 

Bekijk van dit merk ook:
Pig and Hen Accessoires

pig and hen