• Voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis afhalen in de winkel
  • Altijd gratis retour

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Manderley jassen en coats voor de modebewuste man! | DE HEEREN VAN RINSMA

Manderley jassen
Manderley is ontstaan in het jaar 1945. Destijds richtte Johan Morsman een confectiefabriek op in een school in Denekamp. Dit Nederlandse merk begon met het maken van regenjassen voor heren. De naam Manderley is geïnspireerd op het boek ‘Rebecca’ van Daphne du Marier. In dit boek stond een mooi en statig huis genaamd: Manderley. Dit huis heeft Johan Morsman altijd gefascineerd.

Manderley heeft een brede collectie herenjassen en coats welke verkrijgbaar zijn in onze Fashion Factory & webshop. Met meer dan 70 jaar ervaring in het produceren van jassen durven wij best te garanderen dat Manderley jassen van uitzonderlijke kwaliteit zijn.

Brede collectie Manderley jassen
Manderley is de specialist op het gebied van het ontwerpen van herenjassen. Wij zijn dan ook bijzonder trots dat dit Nederlandse jassenlabel exclusief verkrijgbaar is bij De Heeren van Rinsma. De collectie Manderley jassen is enorm breed: van een regenjas tot een wollenmantel. Manderley is in ruim 70 jaar uitgegroeid tot een succesvol en modern merk.

De Heeren van Rinsma heeft een groot en gevarieerd aanbod herenjassen van Manderley die geschikt zijn voor alle leeftijden. Bekijk ze in de webshop of kom langs in Gorredijk.
 

Online bestellen, geen probleem!
Op werkdagen voor 21:00 uur besteld? Jouw Manderley jas is de volgende dag al in huis. Het pakketje afleveren op een ander adres? Geen probleem. Ook dit kan bij De Heeren van Rinsma.

Ontdek meer jassen op merkniveau:


Bekijk van dit merk:
Manderley Jassen & Jacks
 

Manderley