Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

kostuum online kopen, perfecte collectie pakken & kostuums | DE HEEREN VAN RINSMA

Online collectie kostuums en pakken
Iedere man draagt vroeg of laat wel eens een net pak of kostuum voor een sollicitatie, bruiloft of op het werk. Ben je op zoek naar een goed pak dat voldoet aan al jouw eisen?

Neem dan eens een kijkje in de collectie van De Heeren van Rinsma. De Heeren van Rinsma zorgt ervoor dat je strak in het pak komt. Ga je voor een pak met een streep of kies je voor een trendy kostuum? Onze slimfit pakken zijn erg populair! Ga je trouwen? Kom dan gerust langs bij De Heeren van Rinsma. Ons aanbod trouwpakken bestaat uit een exclusieve collectie trouwkleding met merken zoals: Roy Robson & Boss Black en meer.

De Heeren van Rinsma heeft een uitgebreid aanbod van kostuums en pakken speciaal voor jou. Van trendy pakken, jonge pakken, casual pakken tot aan prachtige driedelige kostuums.

De collectie kostuums en pakken bestaan onder andere uit de topmerken:
Roy Robson
Benvenuto
Corneliani CC
Dutch Dandies
Circle of Gentlemen
Hugo
Hilfiger Tailored


Deze collectie is te vinden in de Heerenkamer, een unieke kostuumafdeling met exclusieve merken en prachtige kostuums. Kostuums van De Heeren van Rinsma zijn er voor de moderne man. Schitterende materialen en perfecte pasvormen staan aan de basis van onze kostuums. Traditionele vakmanschap en meesterlijke afwerking. 100% kwaliteitsgarantie.

Maatpak
Ook voor een pak op maat is De Heeren van Rinsma het juiste adres. In de Heerenkamer vind je onder ander maatpakken van het merk: The-Makers. The makers ontstond begon jaren negentig door een samenwerking van de gebroeders Gils. Deze maatpakken worden exclusief gemaakt en bieden veel keuze vrijheid. U bepaalt zelf het model, de knopen, de voering etc.

Ben je niet het juiste type voor een kostuum of pak? In onze webshop vind je ook diverse soorten blazers en colberts voor mannen die houden van casual outfits.

Met de volgende items maak je het kostuum af:

Colberts
Riemen
Basic ondershirts
Stropdassen
Overhemden
Manchetknopen
Nette schoenen voor heren

pakken