Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Denham jeans van de enige the jeanmaker. | DE HEEREN VAN RINSMA

Jason Denham is de creatieve oprichter van dit jeansmerk. Denham jeans worden met oog voor kwaliteit en de hoogst mogelijke precisie ontworpen. De Heeren van Rinsma heeft een uitgebreid assortiment aan Denham jeans. Van skinny herenjeans, spijkerbroeken tot slimfit broeken. Bekende Denham modelen zijn: Cutter’, ‘Dart’, ‘Taper' en ‘Tailor’. Alle jeans hebben een unieke detaillering en handtekening in de vorm van een schaar. Heeft u eenmaal een jeans van Denham aangehad, dan weten wij wel zeker dat u niet anders meer wilt. Denham the jeanmaker

Bestel uw herenjeans simpel online
Elke man heeft wel één of meerdere jeans in zijn kledingkast liggen. Jeans zitten comfortabel en geven u een stoere en zelfverzekerde uitstraling. Daarnaast zijn jeans een echt mode-item die een look voor de man compleet maakt. Een jeans kunt u mooi combineren met een polo-shirt of casual overhemd om uw vrijetijdslook een prima update te geven.

Denham is enorm populair en een echt fashionitem voor elke moderne man. De Heeren van Rinsma heeft een ruime collectie broeken van Denham in de webshop. Bestel uw broek vóór 15:00 uur en ontvang hem de volgende dag al in huis.

Overige populaire jeans:

Denham jeans