Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Vind je perfecte Chasin' Jeans in onze webshop | DE HEEREN VAN RINSMA

Chasin staat bekend om het fijne gebruik van haar spijkerstof. Dit uit Nederland afkomstig merk is ontstaan in de jaren '90 en heeft diverse unieke jeansmodellen ontwikkeld. Elk seizoen geeft Chasin’ een creatieve update aan haar jeanslijnen zodat er elke periode weer een unieke sets broeken beschikbaar zijn. Chasin heeft een passie voor kleine details en perfectie. Dit zien we terug in de perfecte collectie herenjeans. De Chasin jeansmodellen gaan van slim-fit, regular fit tot straight fit. Voor elke man is wel een stoere jeans die wij zouden aanraden. Ontdek een stoere Chasin jeans.

Chasin online
Elke man heeft wel een spijkerbroek of jeans in zijn kledingkast liggen. Een jeans is een echt mode-item die u look kan maken of breken. Gaat u voor een stedelijke look met een donker gewassen jeans of heeft u liever een slim-fit jeans? Onze collectie Chasin jeans is uitgebreid en wordt elk seizoen vernieuwd. De Nederlandse invloeden zien we sterk terug in de ontwerpen van Chasin: degelijk, stoer en innovatief. Deze collectie is er voor iedereen die van jeans houdt.

Voor welke wassing gaat u?
De Heeren van Rinsma zijn expert op het gebied van jeans. Wij hebben dan ook een groot assortiment aan jeans met verschillende wassingen. Van donker gewassen jeans met een industriële look tot licht verbleekte broeken. Bent u benieuwd welke wassing goed bij u staat? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de perfecte jeans.

Wilt u een stoere vrijetijdslook creëren, dan mag een spijkerbroek van Chasin niet ontbreken in uw garderobe. U combineert een jeans perfect met een lekkere sweater of trui.

Topmerken
Bij De Heeren van Rinsma hebben wij een voorliefde voor jeans. Ieder seizoen selecteren we de beste collecties herenjeans van topmerken zoals: G-star, Replay, Cast Iron en Gardeur.

Wanneer u naar een formele aangelegenheid gaat zouden wij u graag willen adviseren om eens te kijken naar de collectie broeken en pantalons van: Meyer, Gardeur, MMX en Masons.

Meer Chasin artikelen:

Chasin jeans