Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Hilfiger Tailored confectiepakken en stijlvolle kleding! | DE HEEREN VAN RINSMA

Tommy Hilfiger is een bekende naam in modeland. Eén van de modelijnen van dit prestieuze modelabel is: Hilfiger Tailored. Met Hilfiger Tailored biedt Tommy een exclusieve lijn die is gericht op het leveren van confectiepakken. Hilfiger Tailored is een goed alternatief voor een maatpak.

Hilfiger collectie
Naast de Hilfiger Tailored collectie heeft de Heeren van Rinsma ook de Tommy Hilfiger collectie. Een collectie met een sportieve uitstraling, kwaliteit en draagcomfort.

De collectie Hilfiger Tailored is een uitgebreide herencollectie die zowel klassieke items als opvallende stukken heeft. Wat de lijn Hilfiger Tailored zo bijzonder maakt is de speciale afwerking in elk item. Deze afwerking maakt uw kledingstuk uniek.
 

Bestel uw favoriete kledingstuk van Tommy Hilfiger Tailored vandaag nog en betaal geen verzendkosten bij bestellingen boven 65 euro.  Bestelt u voor 20:00 uur? U ontvangt de volgende werkdag uw pakketje al in huis. In onze webshop kunt u op diverse manieren betalen. Eén van de mogelijkheden is achteraf betalen met Afterpay. Wij wensen u veel plezier met het online shoppen in onze webwinkel.

Bekijk van dit merk ook:
Hilfiger Tailored Broeken
Hilfiger Tailored Truien
Hilfiger Tailored Vesten

Hilfiger Tailored