Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Gardeur broeken Heren. Elegante collectie! | DE HEEREN VAN RINSMA

Gardeur broeken zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een perfecte pasvorm. Een gardeur broek zorgt voor een nette uitstraling en kan zowel casual als klassiek gedragen worden. Gardeur is één van de grootste broekenmerken van Europa. Dit zien wij terug in een uitgebreid assortiment gardeur broeken: van jeans tot chino’s.

Dit merk heeft een eigentijdse collectie die u niet mag missen. Bekijk het aanbod broeken van gardeur in verschillende maten en kleuren:


Collectie gardeur heren broeken
Gardeur is een ijzersterk jeansmerk dat vanaf 1959 zich is gaan specialiseren in het produceren van broeken en jeans. De broeken van Gardeur zijn tijdloos en elegant. Met een broek van Gardeur voelt u zich niet bekocht omdat deze jeans jaren meegaan. Een Gardeur chino kunt u mooi combineren met een overhemd en daarover een pullover voor een nette look. Gardeur hecht veel waarde aan het milieu en dit uit zich in broeken die gemaakt zijn van fair katoen.

Online bestellen
Bestel uw gardeur broek online of kom langs in onze Fashion Factory. Niet goed? Geld terug. Zit de juiste maat of kleur er niet bij? Kom gerust langs in onze winkel, wij helpen u graag.

Bekijk ook van dit merk:
Gardeur Broeken
Gardeur Jeans

Een andere merk of vergelijkbare jeans? Bekijk eens de volgende merken: MeyerVanguard en Tramarossa.

Gardeur broek