• Voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis afhalen in de winkel
  • Altijd gratis retour
A.S. ZONDAG 24 NOV KOOPZONDAG | van 12.00 - 17.00 uur van harte welkom!

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Amsterdenim: Het jeanslabel van Amsterdam. Koop online | DE HEEREN VAN RINSMA

Amsterdam kan met recht de denim hoofdstad van de wereld worden genoemd. Vandaar dat er is gekozen voor het oprichten van een nieuw Amsterdams denimmerk dat is gebouwd op de rijke historie van de stad Amsterdam.

In deze jeans vindt u details terug die iets vertellen over de stad Amsterdam. Bijvoorbeeld het logo en het gebruik van de kleur bruin in de broeken. De collectie Amsterdenim staat voor rebels, kritisch, ontspannen en origineel. Een item van Amsterdenim kan bij elke gelegenheid worden gedragen.

 

Amsterdenim,  koop een stuk Amsterdam
Amsterdenim is een trots merk dat een voorliefde heeft voor haar stad: Amsterdam. Amsterdam is een trendy en moderne stad waarin je je vrij kunt voelen. Altijd al gedroomd van een eigen stukje Amsterdam? Met een jeans van Amsterdenim koopt u een stuk historie en beleving van Amsterdam.

Amsterdenim strijd niet tegen de elementen van de natuur maar kiest ervoor om juist met hen samen te werken. De natuurlijke elementen komen terug in de verwerking van de collectie. Amsterdam staat voor innovatieve ideeën, mode en sterke elementen. Dit zien wij allemaal terugkomen in de collectie van Amsterdenim.

De geschiedenis van Amsterdam en de geschiedenis van denim komt samen in een verhaal. Bekijk onze collectie in de webshop of kom langs in onze Fashion Factory te Gorredijk.

Shop uw Amsterdenim item eenvoudig in onze webshop. Maak keuze uit een uitgebreid assortiment. Kiezen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Bekijk ook van dit merk:
Amsterdenim Broeken
Amsterdenim Jeans
Amsterdenim Truien
Amsterdenim Vesten

Meer Nederlanse heren jeansmerken:

Amsterdenim