Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Amsterdams Blauw - Scotch & Soda denim voor liefhebbers! | DE HEEREN VAN RINSMA

Amsterdams Blauw is de denimcollectie van Scotch and Soda en heeft zijn roots liggen in de stad Amsterdam.

De naam Amsterdams Blauw verwijst naar de blauw kleur verf die in de 17e eeuw werd gebruik om porselein mee te schilderen. Onze collectie Amsterdams Blauw heeft een hoge kwaliteit en is gebaseerd op de nieuwste trends. Niet voor niets is dit merk de afgelopen jaren razend populair geworden.


Amsterdams Blauw online kopen
Een stoere vintage jeans die ook nog eens prettig draagt, dat wil toch iedereen! Wacht niet langer en kom naar onze Fashion Factory winkel in Gorredijk of bekijk onze collectie in de webshop.

De collectie Amsterdams Blauw jeans bestaat uit de kleur blauw die op diverse manieren terugkomt: vintage blauw, groenblauw en felblauw. Handbewerkte details en bijzondere wassingen dat is waar dit merk om bekend staat. Dit merk heeft een rijke jeans historie en ademt denim. Wij kunnen wel stellen dat Amsterdams Blauw de toon heeft gezet voor liefhebbers van jeans. Vakmanschap en oog voor detail.

Volgende werkdag in huis
De moderne man gaat voor een kwaliteitsdenim van Amsterdams Blauw. Amsterdams Blauw bestelt u simpel en snel online in onze webshop. Wij garanderen een persoonlijk en goede service. Bestel uw favoriete Amsterdams Blauw broek vóór 20:00 uur en u heeft hem de volgende werkdag al in huis. Voldoet uw aankoop niet helemaal aan uw verwachting? Retour het artikel eenvoudig binnen 14 dagen.

 

Bekijk van dit merk ook:
Amsterdams Blauw Broeken
Amsterdams Blauw Jeans
Amsterdams Blauw Truien
Amsterdams Blauw Vesten

Gaat u toch liever voor een jeans van Amsterdenim?

Amsterdams Blauw