• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland

Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Drie weken winters voordeel tot en met zaterdag 24 november

Kom samen genieten van mooie aanbiedingen en een fijne wintersfeer op het RINSMA MODEPLEIN. Met bijzondere RINSMA momenten is het extra gezellig deze winter! Bekijk hier de highlights:

Member cheques cadeau

Member cheques cadeau

Exclusief voor RINSMA members; de membercheques. 25 euro cadeau bij besteding vanaf 80 euro. Je krijgt naast korting bij RINSMA, ook korting op Steenwijk Schoenen en Qulotte. Vergeet je ze niet mee te nemen?

Bekijk de aanbiedingen

Bekijk de aanbiedingen

Drie weken lang, t/m zaterdag 24 november, hebben we heel wat mooie aanbiedingen. Zoveel variatie aan stijlen die jouw winter mooi maken! Bekijk hier ons magazine >

Appeltaart traktatie

Appeltaart traktatie

Tot en met zaterdag 24 november
Tijdens de winterse novemberweken trakteren wij op een heerlijk stuk appeltaart bij de koffie. Genieten tussen het shoppen door van de winterse sferen in de winkel!  

Men only

Men only

Zaterdag 24 november
Deze dagen hebben wij speciaal voor jullie mannen georganiseerd. Van spijkerslaan, barbier, bieren, muziek en wild van de Black Bastard ; wat mannen willen!

Livemuziek van Murk

Livemuziek van Murk

Zaterdag 24 november
Deze dagen komt huisartiest Murk bij DE HEEREN VAN RINSMA optreden. Luister aan de bar met een drankje of tijdens het winkelen. Het kan allemaal!

Winterterras

Winterterras

Iedere zaterdag
Onder het genot van een knisperend haard-vuurtje, muziek en een kop koffie mét appeltaart maken wij het onszelf aangenaam. We love vinyl. Het zwarte goud is ieder weekend prominent bij ons aanwezig.