Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Tommy Jeans - De nieuwe en stoere collectie voor hem! | DE HEEREN VAN RINSMA

Tommy Hilfiger is een wereldwijd bekend merk dat is opgericht in het jaar 1985 door een Amerikaanse ontwerper genaamd: Tommy Hilfiger. Hij is geboren in New York en ontworp zijn eerste kledinglijn op 18 jarige leeftijd. Vervolgens heeft hij een eigen broekenwinkel opgericht genaamd: The People’s Places en heeft zijn modecarrière een enorme boost doorgemaakt. De naam Tommy Hilfiger heeft een sterke wereldwijde naamsbekendheid en het logo van Tommy Hilfiger is één van de bekendste logo’s ter wereld.

De collectie Tommy Jeans is de sportieve en stoere stijl.


Tommy Hilfiger Group
Vanaf de geboorte van dit merk (1985) is Tommy Hilfiger Group uitgegroeid tot een prestigieus en internationaal retail bedrijf met grote successen. Hoe deze successen zijn te verklaren? Simpel. Mode van Tommy Hilfiger is uniek en eigentijds. Dit merk speelt perfect in op de laatste trends zonder haar unieke karakter te doen vergeten. Tommy Jeans is één van de modelijnen en heeft een unieke pasvorm in combinatie met een stoere uitstraling.

Tommy Jeans online bestellen?
In onze webshop hebben wij een collectie Tommy Jeans kleding samengesteld welke uniek is in zijn soort. Perfecte pasvormen in combinatie met stoere kleding. De collectie Tommy Jeans is enorm breed en heeft voor elke man een perfect item. Een bestelling valt eenvoudig te plaatsen in onze webshop. U betaalt geheel veilig in onze vertrouwde online omgeving. Daarnaast ontvangt u uw pakketje de volgende werkdag al in huis wanneer u deze vóór 20:00 uur besteld.

 

Bekijk ook van dit merk:
Tommy Jeans Truien en vesten
Tommy Jeans T-shirts & polo's
Tommy Jeans Overhemden
Tommy Jeans Sweaters
 

Tommy Jeans heren