Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Pierre Cardin Jeans – online kopen | DE HEEREN VAN RINSMA

Cardin Jeans
Pierre Cardin is een in Italië geboren modeontwerper met een passie voor fashion en sieraden. Pierre Cardin opende in 1950 zijn eigen winkel en in 1953 begon hij met Haute couture. Pierre Cardin is een groots ontwerper die graag ontwerp voor jonge mensen. Zijn ontwerpen kenmerken zich door zijn out-of-the box denkwijze.

‘’A great designer must have an ideal to create for, and mine is to create for the young.’’

De Heeren van Rinsma heeft een grote collectie Pierre Cardin broeken in haar Fashion Factory. Verschillende modellen zoals: slimfit, baggy maar ook 5 pockets.

Pierre Cardin broek voor elke man
Een Pierre Cardin jeans is er voor de moderne man en kan zowel klassiek als casual gedragen worden. Een cardin jeans is voor mannen van 18 t/m 88 jaar. Via de webshop zijn de broeken van Pierre Cardin te bestellen. Op werkdagen vóór 20:00 uur besteld, is morgen in huis met PostNL. Bestel uw Pierre Cardin broek bij de grootste mannenmodezaak van Noord-Nederland: De Heeren van Rinsma. Bent u benieuwd naar de pasvorm van Pierre Cardin? Kom gerust langs in onze Fashion Factory te Gorredijk en laat u inspireren.

Bekijk van dit merk ook:
Pierre Cardin Broeken
Pierre Cardin  Jeans


Meer jeans
De Heeren van Rinsma heeft diverse collecties broeken en jeans. Onder andere: Hilfiger Denim, Replay, Cast Iron en Chasin.

 

Pierre Cardin