Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Nudie Jeans | Online denim shoppen | DE HEEREN VAN RINSMA

Nudie Jeans is in 1999 opgericht door Maria Erixsson. Nudie Jeans is geïnspireerd op Raw Denim. De broek wordt gedoopt in de kleur Indigo en daarna niet meer bewerkt, gewassen of geschuurd. Tegenwoordig maakt Nudie Jeans ook broeken met een versleten look, dus al gewassen. Nudie Jeans broeken zijn van 100% biologisch katoen en maatschappelijk verantwoord. Indigo is the living colour!

Nudie Jeans gedachte: Geen enkele stof wordt met de tijd mooier als denim. Hoe langer je je jeans draagt, hoe meer karakter en houding ze krijgen. Je geeft ze vorm met je levensstijl en ze worden als een tweede huid. Je creëert dus je eigen wassing. De effecten komen er tijdens het dragen in en na het wassen zie je dit nog duidelijker. Nudie Jeans noemt dit ‘Dry Denim’, omdat deze nog niet gewassen zijn.

Nudie Jeans online bestellen
Via de webshop is de collectie van Nudie Jeans online te bestellen. Op werkdagen vòòr 20:00 uur besteld? Volgende werkdag veilig in huis met PostNL. Online bestellen bij RINSMA MODEPLEIN is makkelijk en veilig. Het pakketje laten bezorgen op een ander adres? Geen probleem. In het bestelproces kan een ander afleveradres worden aangegeven.

Nudie Jeans