Rinsmamodeplein.nl maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren

Gant bij De Heeren van Rinsma. Perfecte pasvorm. | DE HEEREN VAN RINSMA

Het verhaal van Gant is begonnen met een jongen die vanuit Oekraine op zoek is gegaan naar een beter leven in Amerika. Hij ontdekte niet alleen een ander leven maar ook kwam hij in contact met de wereld van fashion. Gant heeft een wereldbekende naam in het ontwerpen van shirts en sinds 1949 zijn shirts van Gant een levende legende.

Wat is begonnen als een American Dream is uitgegroeid tot een fameus modelabel. Maak kennis met dit merk in onze webshop.

Gant kleding staat voor kwaliteit en heeft een eigen kwaliteitskeurmerk. Vanaf de jaren 40 is Gant het shirtmerk in Amerika. Shirts van Gant hebben een perfecte pasvorm en unieke afwerking. Van begin af aan stond Gant bekend om de kwaliteit van zijn shirts.

Casual tot zakelijke look
Ophanglusjes, knoopjes in de net of een fraaie afwerking in de mouw. Gant shirts zijn uniek en geven je een speciaal gevoel. Van casual tot een zakelijke look. Gant heeft alle stijlen in huis en zorgt ervoor dat u er altijd tip-top uitziet.

Geen verzendkosten
Bestel uw favoriete Gant kledingstuk eenvoudig in onze webshop. Wij rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven 65 euro en u kunt uw artikel altijd gratis retourneren.

Gant shirts